Május 1-jétől újra fogadja a vendégeket a Zobori Élménypark

Forrás: turizmus.com

 2021. április 30. 17:10

A Zobori Élménypark fél év után május 1-jétől újra fogadja a vendégeket, az egészségügyi dolgozók és a pedagógusok pedig egész májusban ingyenesen látogathatják a parkot.


Készülj Fel!

Az elmúlt időszak a lakosságnak, de különösen a frontvonalban dolgozóknak jelentett megpróbáltatást, ezért a Balaton régió legnagyobb élményparkja köszönetnyilvánításaként a nyitás első hónapjában az alapszolgáltatásokat tartalmazó kalandjegyet egészségügyi dolgozóknak és pedagógusoknak térítésmentesen biztosítja, továbbá a nyitás napján, 2021.05.01-jén minden vendég fél áron válthat belépőt a kalandparkba ­– fogalmaz közleményében az élménypark.

Május 1-jén újranyit a Zobori Élménypark

Fotó: zobori.hu

A társadalmi felelősségvállalás és az egészségügyi szervezetekkel való szoros együttműködés a cégcsoport tekintetében járványhelyzettől függetlenül elsőszámú szerepet tölt be, szoros együttműködésben áll az ország vezető egészségügyi intézményeivel, az állandó egészségügyi és pedagógus szakszemélyzet pedig egyben a parkban dolgozó csapat szerves részét képezi – írják.

A kedvezmény igénybevételének feltétele a pedagógus ill. egészségügyi dolgozói jogviszonyt igazoló igazolvány jegyvásárláskor történő felmutatása.

A kedvezmény 2021. május 1–31. között érvényes, a Zobori Élménypark nyitvatartási ideje alatt, amely a zobori.hu oldalon megtalálható.