Májusban újra országos találkozóra hív a Magyar TDM Szövetség

Forrás: turizmus.com

 2023. április 27. 17:42

Újra együtt szlogennel rendhagyó eseményre készül a Magyar TDM Szövetség május 12–13-án Tihanyban, ahova a régi kollégákat is várják.

A XXVIII. Országos TDM találkozójukra ezúttal nemcsak a jelenleg is a szakmában tevékenykedő kollégákat várják, hanem mindenkit, akinek az elmúlt húsz évben meghatározó szerepe volt a magyarországi térségi turizmusmenedzsment rendszer modernizálási kísérletében, és szeretné – legalább egy nap erejéig –  újra „TDM-es"-nek érezni magát.

„Fogadó desztinációként nem véletlenül került előtérbe Tihany. A helyi TDM működési alapjainak szervezeti és funkcionális újraszervezése, a helyiek akarása és elszántsága, valamint a szolgáltatók hozzáállása jó példaként szolgálhat a kollégák részére – mondta el Horváth Viktória, a Magyar TDM Szövetség titkára. – Rendezvényünkre tudatosan olyan időpontot választottunk, amely a TDM világától mára már elszakadt, de számunkra oly kedves régi kollégáknak is alkalmas lehet: ha nem is tudják az egész pénteki napot velünk tölteni, munkaidejük végeztével bármikor csatlakozhatnak  a délután és az este folyamán a várhatóan szép számban odasereglő TDM-szervezetekhez."

Tihanyba várják a jelenlegi és a régi TDM-eseket

Fotó: 123rf.com

A Tihanyi Legenda Nonprofit Kft.-vel és a Tihanyi Turisztikai és Marketing Egyesülettel közösen szervezett program első felében közgyűlést (csak tagoknak), valamint aktuális kérdések óráját (jelenlegi kollégáknak) tartanak, ahol a szervezeteket leginkább érintő változásokat, eredményeket beszélik meg és értékelik az egybegyűltek.

A program 13.15-től válik mindenki számára nyitottá: kisvonatos városnézés, tematikus séta, a Tihanyi Magtár – TDM Iroda megtekintése, ahol Juhász Gábor és Petróczi Orsolya a tihanyi szervezet újratervezéséről és annak tapasztalatairól fog beszélni, amit balatoni hajózás és közös grillvacsora követ. A hajón Semsei Sándor, a Magyar TDM Szövetség elnöke röviden értékeli a szervezeti rendszer kialakításának kezdetei óta eltelt 20 év eredményeit. A napirend elengedhetetlen részét képezi a közös emlékek felidézése, hol kötött keretek között (múltidéző vetélkedő, "legemlékezetesebb pillanataink", desztinációs nyereményjáték), hol szabadon.

A részletes program ITT található, a regisztrációt május 9-ig a JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével várják a szervezők. Kérdés esetén keressék Horváth Viktória titkárt az info@tdmszovetseg.eu e-mail címen.