Málta lett a Manchester United FC desztinációs partnere

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 20. 13:45

A Manchester United Futball Club és Málta kormánya szeptember 13-án együttműködési megállapodást írt alá: Málta lett a brit futballcsapat desztinációs partnere, eképpen a csapat jelentős szerepet vállal a mediterrán szigetország mint úti cél világszintű népszerűsítésében.

Málta és a Manchester United hosszú és különleges kapcsolatot tudhat maga mögött. Az 1959-ben alapított Máltai MUFC Szurkolói Klub a világ legrégebbi, hivatalosan is elismert szurkolói klubja. A Manchester United 1967-ben indította el európai karrierjét, amelynek eredményeként megnyerte az első Európa Kupáját, és amelynek során az első fordulót a máltai illetőségű Hibernians csapattal játszotta.

Nagyon erős a kötődés a szurkolói klubok, a sziget és a Manchester United között, amelyet az is mutat, hogy a játékosok és a klub hivatalos képviselői gyakran látogatnak Máltára. Igazán otthon érzik magukat a szigetországban – tájékoztatott a VisitMalta.

Máltát népszerűsíti a Manchester United futballcsapata

Fotó: VisitMalta

A partnerség kezdetének alkalmából a programhoz kapcsolódó máltai szolgáltató partnerek különleges ajánlatokat biztosítanak a Manchester United azon szurkolói számára, akik ellátogatnak Máltára. Az együttműködés keretében létrejövő akciók, események és kedvezmények hamarosan elérhetők lesznek a Máltai Turisztikai Hivatal VisitMalta.com weboldalán.

A hivatalos bejelentés ITT olvasható.

(X)

.