Már csak hétfőig lehet regisztrálni az Országos TDM Konferenciára

Forrás: turizmus.com

 2019. november 06. 13:02

A Magyar TDM Szövetség a Vasi Hegyhát-Rábamente Turisztikai Egyesület közreműködésével ezúttal Körmenden rendezi meg a XXII. Országos TDM Konferenciát, a MJUS World Resort&Thermal Parkban.

A 3 napos rendezvény fókuszába a szövetség ezúttal a termékfejlesztést állította. A korábban nagy sikerrel zajló „best practise délutánt” kiemelkedő turisztikai teljesítménnyel bíró desztinációkba helyezte át: az egy napos study tour érinti a szombathelyi és bükfürdői desztinációkat, valamint az osztrák Léka várát, mindenhol helyet és teret engedve a városnézésen túlmenően a szakmai eszmecserének.

A konferencia 1. szakmai napja (november 14.) neves hazai és külföldi szakembereket vonultat fel: Semsei Sándort (elnök, MTDMSZ) követően M.Sc. Christian Eckert (Eichstätt-Ingolstadti Egyetem, Harald Pechlaner szerzőtársa), Eva Luckerbauer (Kelet-Stájerországi Turisztikai Szövetség), Juhász Szabolcs (MTÜ), dr. Princzinger Péter (MTSZA), Szilasi László (GIRO Hungary 2020), Boros László (Magyar Fürdőszövetség) és Kálmán István (MABEUSZ) tart előadást.

A délutáni pódiumbeszélgetés lehetőség nyújt a kötetlenebb szakmai társalgásra, a Giro Hungary rendezvénnyel kapcsolatosan szervezett fórum pedig a verseny hazai útvonala mentén fekvő desztinációknak nyújt kiváló lehetőséget az információszerzésre és közös ötletelésre.

Az egynapos study touron a TDM-esek az osztrák Léka várába is ellátogatnak

Fotó: Wikipedia

A konferencia 2. szakmai napján (november 15.) ezúttal Ludvigh Károly (tréner, pszichológus, coach of the year 2015) vezetésével csoportos coachingon vehetnek részt az érdeklődők: „Kreatív Műhely – a jó és rossz példáinkból is tanulunk” elnevezéssel. A Magyar TDM Szövetség stratégiai menedzsment képzésén már megismert tréner saját élménygyakorlatokkal fogja a sikeres és sikertelen termékfejlesztés pszichológiáját vizsgálni.

Rendhagyó módon a Magyar TDM Szövetség közgyűlését ezúttal csütörtök délelőtt, 09.30–11.00. között tartják.

Bővebb információ és jelentkezés a Magyar TDM Szövetség regisztrációs oldalán, kérdés esetén keresse Horváth Viktória titkárt az info@tdmszovetseg.eu címen.