Már csak órák vannak hátra!

Forrás: turizmus.com

 2017. november 26. 04:01

27-én (hétfőn) 16.00 óráig lehet online jelentkezni a november 30-án és december 1-jén, Esztergomban zajló TDM konferenciára.

A rendezvényre a Magyar TDM Szövetség regisztrációs oldalán lehet jelentkezni.

Az Esztergom és Térsége Turisztikai Egyesület, valamint a Magyar TDM Szövetség együttműködésében szervezett XVIII. Országos TDM konferencia első napjának kezdetén a résztvevők betekintést nyerhetnek az esztergomi desztináció kínálatába és a helyi TDM szervezet működésébe.

Ezt követően Semsei Sándor, az MTDMSZ elnöke számol be a TDM szervezeti rendszer jelenéről és jövőjéről.

A Magyar Turisztikai Ügynökség részéről Gajda Tibor vezérigazgató-helyettes mutatja be a helyi és térségi TDM szervezetek helyét és szerepét az új turizmusirányítási rendszerben.

A tervezett képzési-, és minőségmenedzsment rendszert Holczer Ágnes turisztikai szakértő prezentálja.

A következő napirendi pontban a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program TDM szervezeteket érintő részébe nyerhet betekintést a hallgatóság.

A délután folyamán először a - Magyar Természetjáró Szövetség prezentálásában - lehetnek részesei a hallgatók az egyes desztinációkban megvalósuló túratervezésnek, -szervezésnek és -promotálásnak.

Utána, a nap zárásaként, interaktív workshop keretei között „Crea(c)tivity” címmel best practise pódiumbeszélgetés veszi kezdetét, melyhez a szervezők folyamatosan gyűjtik a bemutatásra kerülő jó gyakorlatokat, és amelynek célja az, hogy fenntarthatóságot biztosító, egyedi TDM szolgáltatásokat ismerjenek meg a résztvevők.

A második napon – közkívánatra – a marketing kerül fókuszba.

Először a Google Magyarország travel industry managerétől, a YouTube szakértőjétől és a Szállás.hu turisztikai menedzserétől hallhatnak a desztinációkat érintő hasznos információkat.

Utána a Kreatív Kontroll Kft. stratégiai igazgatója beszél a tartalommarketing fontosságáról, az Adanima Consulting szakértője pedig a PR filmek titkairól és a tévés megjelenésekről.

A résztvevők bepillantást nyerhetnek a karakterrajzolás és a Smart Data összefüggéseibe is.

A rövid prezentációkat követően kerül sor a TDM Agórára, ahol kerekasztal beszélgetések keretei között konzultálhatnak a jelenlévők a szakértőkkel akár személyre szabott kérdésekben is.

A szokásokhoz híven, a rendezvény 0. napján (29-én) kerül sor a Magyar TDM Szövetség közgyűlésére.

A három nap során számos izgalmas fakultatív program kínál lehetőséget az esztergomi desztináció megismerésére.

További információ Horváth Viktóriától, a szövetség titkárától kérhető az info@tdmszovetseg.eu címen.