Már weboldalon is elérhetők a Bakancslista Magyarország utazásajánlói

Forrás: turizmus.com

 2021. július 08. 17:02

Magyarország számtalan csodás látnivalóval vár, a Bakancslista Magyarország weboldalán és Instagram felületén pedig ezekből csemegézik Galambos-Parti Regina, az oldal alapító-szerkesztője és férje, Galambos Pál: gyermekükkel járják az országot és mutatják meg, hol érdemes kikapcsolódni, töltekezni.

Legyen aktív vagy passzív pihenés, vízparti vagy hegyvidéki úti cél, a házaspár életének mindig része volt az utazás: 2016 óta kettesben, másfél éve pedig kisfiukkal együtt fedezik fel az országot.

Regina 2008 óta dolgozik az idegenforgalomban és a szállodaiparban. "Munkám során lehetőségem volt még jobban megismerni az országunkat. Nem csak a lélegzetelállító tájakat fedezhettem fel, de csodás szálláshelyeket, gazdag gasztronómiai kínálatot, amelyek még teljesebbé teszik az utazást" – mondja Regina.

A pár egyre bővülő élménylistáját eleinte csak a családtagok és a barátok hallhatták, 2020-ban viszont Regi úgy döntött, Instagram oldalát a magyarországi élményeknek szenteli. Így született meg a Bakancslista Magyarország.

bakancslistaMO

A Bakancslista Magyarország ajánlói hamar népszerűek lettek az Instagramon, így elindult a weboldal is

Fotó: Bakancslista Magyarország

“Az oldal bevallottan szubjektív ajánló: csak olyan program, helyszín, szálláshely, vendéglátóegység kerülhet ki, amit személyesen kipróbáltunk és amit jó szívvel ajánlhatunk. Szeretnénk, ha az élményeink másokat is inspirálnának következő utazásuk megtervezésekor" – osztotta meg Regina az oldalról.

Az Instagramon hamar nagyon népszerűvé vált a Bakancslista Magyarország, kézenfekvő volt hát, hogy a tartalom strukturáltabban, weboldalon is megjelenjen.

A most induló bakancslistamagyarorszag.hu oldalon számos szálláshelyet, éttermet, programot ajánl a páros, kiegészítve az ingyenesen letölthető Road Trip kiadvánnyal. „Szeretek rendszerben gondolkodni, konkrét stratégia mentén haladni – igaz ez az utazásokra is. A Road Trip ötletekkel átfogó ajánlatot szeretnék nyújtani egy-egy régióról, városról, amely segítségével akár több napra előre is megtervezhetjük utazásunkat.”

Ahogy az olvasók is sorra ajánlják kedvenc helyeiket, az oldal egyre csak bővül, így érdemes egy-egy utazás előtt felkeresni inspirációért.