Március 29-én újranyit a Mecsextrém Park

Forrás: turizmus.com

 2024. március 27. 10:59

Idén március 29-én nyit a Mecsextrém Park. A Mecsekerdő Zrt. gondozásában működő kalandpark az országban egyedülálló módon korlátlan játékhasználatot biztosít látogatóinak.

A különleges alpesi kötélpark, amely 3 éves kortól a nyugdíjas korosztályig mindenki számára kihívást és szórakozást ígér. A MEX szakképzett munkatársai minden látogatónak személyre szabott oktatást biztosítanak - olvasható a Mecsekerdő közleményében.

A Park büszkesége, az ország második leghosszabb erdei bobpályája, 1050 méter hosszan kínál adrenalindús száguldást hegyoldalakon és völgyeken át.

Emellett számos további attrakció, mint az X jump-gumiköteles ugráló, a rodeó bika, a 3D karika, a hófánk csúszdapályák, a mászófal és a lőszimulátor teszi felejthetetlenné a látogatást.

Száguldás az ország leghosszabb erdei bobpályáján

Fotó: Mecsekxtrém

A legkisebbekre gondolva a park mozgásfejlesztő játszótéri elemekkel és egy kétszintes, beltéri játszóházzal várja a gyerekeket. Az örökmozgó, vakmerő iskolásoknak a nyári időszakban, heti turnusokban kalandtáborokkal készülnek, ahol az extrém élményprogramok mellett a közösségbe tartozás élményét is megtapasztalhatják a 6-14 éves gyerekek.

A Mecsextrém Parkban idén is lesznek esti kalandok. Kéthetente megvilágított bobpályával kínál egyedülálló éjszakai élményt, ahol a reflektorok fényében különleges erdei bobozásban lesz része az adrenalin szerelmeseinek.

A Park emellett tavasszal és ősszel tematikus hétvégéket szervez, ahol egyedülálló programokkal vár minden korosztályt.