Elindult a MaReSz rendezvénypiaci felmérése, ahol nem csak a tagok mondhatják el véleményüket

Forrás: turizmus.com

 2024. április 12. 15:22

A Magyarországi Rendezvényszervezők – és Szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) fontosnak tartja, hogy újra felmérje a rendezvényágazat helyzetét és kilátásait annak érdekében, hogy továbbra is valós piaci adatokkal megalapozott lobbijavaslatokat dolgozhasson ki és széles körű rálátása legyen az iparágra.

A kutatás célja továbbá, hogy a rendezvényszektorban működő cégek számára naprakész információkat biztosítson a hazai ágazat legfontosabb trendjeiről, működésének körülményeiről, a megrendelők számára legfontosabb döntési szempontokról, és a leggyakrabban alkalmazott fenntarthatósági gyakorlatokról.

A rendezvénypiac helyzetével kapcsolatos idei kutatásban ide kattintva lehet részt venni április 30-ig.

A kutatás eredményeit a rendezvényszervező ágazat legnagyobb szakmai eseményén, a MaReSz Event Touch konferencián mutatják be, 2024. május 28-án.

Elindult a MaReSz idei rendezvénypiaci felmérése

Fotó: 123rf.com

 

Nem csak MaReSz-tagok válaszait várják: a kutatásba a rendezvényszektorban működő cégek minél szélesebb körét szeretnék bevonni, hogy elmondhassák véleményüket és hozzájáruljanak a felmérés eredményességéhez.

A legutóbbi, 2022-es felmérés eredményei a MaResz oldalán érhetőek el.A kutatás kérdéseit bővítették és aktualizálták a 2022-es felméréshez képest annak érdekében, hogy még teljesebb képet és az adatszolgáltatók szempontjából is jobban használható adatokat kapjanak.