VisitMaribor: síszezon-indító workshop

Forrás: turizmus.com

 2018. november 14. 19:44

A síszezont megnyitó sajtóreggelire és mini workshopra invitálta az újságírókat a második legnagyobb szlovén város marketingszervezete a belvárosi Eiffel Bistroba.

Doris U. Windisch a VisitMaribor ügyvezetője volt az esemény házigazdája. A meghívottakat Robert Kokalj, Szlovénia magyarországi nagykövete köszöntötte, aki szintén a város szülötte, és örömmel mesélt róla, hogy síoktatóként is már rengeteg tanulni vágyó magyart tanított a téli sport művelésére, és azóta egyre több magyar látogat a régióba, valamint Szlovéniába, síelési céllal.

A Maribor "reggeli" hallgatóságának egy része

Fotó: turizmus.com

Tőle vette át a szót a marketingszervezet ügyvezetője, és mutatta be a vele érkezett két helyi partnerét, Bernard Majhenicet, a sípályát üzemeltető cég igazgatóját és Maribor legújabb 4 csillagos szállodájának az igazgatóját, Jasmina Malajnert.

A folyóparton a teraszokon tömegek élvezik a napsütést...

Fotó: turizmus.com

Ezután a vendégek a reggeli kávé mellé kaptak egy ízelítőt a város látnivalóiból, kulturális programjairól gasztronómiájáról, melyben nagy szerepet kapnak a környék borai.

 

... miközben mások síelnek a néhány perc alatt elérhető pályákon

Fotó: turizmus.com

A desztinációs bemutatót követően pedig ismerkedhettek a sípálya történetével és az ahhoz kapcsolódó, nemzetközileg is jegyzett sporteseményekkel és újdonságokkal, fejlesztésekkel.

A november 14-i sajtóreggeli előadói: Jasmina Malajner,  Bernard Majhenice,  Doris U. Windisch,  Robert Kokalj

Fotó: turizmus.com

Ezt követően a résztvevők a 44 szobás belvárosi butikhotel koncepciójába és szolgáltatásaiba kaphattak bepillantást, melyet a desztinációhoz kapcsolódó imázsfilmek követtek.

Az a bizonyos öreg tőke a turisták kedvenc fotótémája

Fotó: turizmus.com

A helyi turisztikai szervezet a város matuzsálemi korú szőlőtőkéjére is felhívja a turisták figyelmét ebben a tájékoztatóban: Maribor