Marilyn Manson újra Budapesten koncertezik

Forrás: turizmus.com

 2016. december 06. 19:47

A Budapest Park színpadán július 20-án mutatja be új albumát Marilyn Manson, az osztrák Parov Stelar pedig május 13-án lép fel.

A provokatív, megbotránkoztató produkcióiról ismert Marilyn Manson és együttese legutóbb 2009-ben a VOLT Fesztiválon lépett fel hazánkban. A kultikus zenész és csapata 2017. július 20-án most készülő új, SAY10 munkacím alatt futó, Valentin-napra megjelenő 10. stúdióalbumát mutatja be a Budapest Parkban.

Szintén új show-val érkezik a Parkba az elektro-szving kiemelkedő előadója, Parov Stelar (Marcus Füreder) és zenekara, ők idén is felléptek itt és a Sziget fesztiválon is. Jövőre a Burning Spider című műsorral térnek vissza. Az együttes tagjai a dzsesszkultúra világából merített inspirációk és a legmodernebb elektronikus hangminták keresztezéséből állítják elő lendületes zenei darabjaikat.

A Budapest Parkba már bejelentett jövő évi előadók között szerepel a Scooter (május 27.) és Dj Bobo (szeptember 16.) is. Ami a hazai fellépőket illeti, a Budapest Park nyitóhétvégéjén, április 28-án ad koncertet Rúzsa Magdi, az Amorf Ördögök (augusztus 4.) egyedül itt lép fel 2017-ben, színpadra lép Majka & Curtis (április 29.) és a Halott Pénz (május 20.) is.

És ez még csak a kezdet. Idén nemcsak a karácsony miatt érdemes visszaszámolni, ugyanis a Budapest Park is sorra jelenti be a legújabb neveket Facebook-oldalán, így decemberben még biztosan számíthatunk meglepetésre.

A Parov Stelar és a Marilyn Manson koncertekre pénteken indul a jegyértékesítés.