Marriott jótékonysági kampány Kecskeméten is

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 13. 13:18

Szeptemberben és októberben a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont is csatlakozik a budapesti kezdeményezéshez.

A Marriott-lánc egyetlen vidéki szállodája is részt vesz abban a kezdeményezésben, amelyben 1 eurónak megfelelő összeget adományoznak minden elfogyasztott ebéd és vacsora árából. Így a kecskeméti hotel Bistorant éttermének vendégei is hozzájárulhatnak az adománygyűjtéshez.

Az európai viszonylatú ‘World of Opportunity’ jótékonysági program, a ’You Eat, We Give’ elnevezést kapta, melynek elsődleges célja, hogy segítse a helyi segélyszervetek munkáját a fiatalok munkanélküliségének csökkentésében. A befolyt adományokkal a magyarországi partnerszervezetet, az SOS Gyermekfalvak fiatal felnőtteit támogatják önálló életük és karrierjük elindításában.

A Four Points by Sheraton Kecskemét

Fotó: turizmus.com

A kecskeméti hotel a társadalmi szerepvállalás területén egyébként is aktív. Állandó partnere a helyi Boldog Karol Wojtyla Barátság Központnak, ahol adventi ebédosztással segítik a rászorulókat, továbbá a szálloda minden vendégének felhívja a figyelmét az adományozás lehetőségére, az Unicef ’Check Out for Children’ elnevezésű segélyprogramban való részvétellel.