Mediterrán MICE-élmények Šibenikben

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. május 21. 16:47

Fényűző gálavacsora fáklyákkal tűzdelt tengerparti homokban, koktélparti egy autentikus dalmát falu hangulatával övezve, vagy szakmai tanácskozás világos, szellős, a tenger energiáit közvetítő korszerű környezetben – a Šibenik Kongresszusi Központ mindezt tudja. És még sokkal többet.

Egy kongresszusi helyszínnek ma már nem elég szépnek, korszerűnek, sokoldalúnak, tágasnak és jól variálhatónak lennie, szükséges valami plusz, valami egyedi, ami megfogja a MICE-világ figyelmét. Jó gyakorlatért nem kell messzire menni, a dalmát tengerparton találunk egy minden tekintetben egyedülálló létesítményt, ez a Šibenik Kongresszusi Központ.

A Šibenik Kongresszusi Központ látványos fogadótere

Fotó: Amadria Park

A 2017 májusában megnyílt létesítményt már a lokációja is figyelemre méltóvá teszi. Šibenik városának UNESCO Világörökségét képező látnivalói és hangulata, a közeli nemzeti partok és a dalmát szigetvilág számtalan incentive programlehetőséget kínál, miközben kiváló megközelíthetőséggel is rendelkezik: a két nagy reptérrel is rendelkező város, Zadar és Split között helyezkedik el.

Tengerre néző tárgyalóterek különleges, mediterrán hangulatban

Fotó: Amadria Park

A kongresszusi központ ráadásul közvetlenül a tengerparton áll, és saját szállodákkal is rendelkezik, ami valljuk be, olyan hatalmas vonzerőt képez, melynek hallatán valószínűleg minden rendezvény- és kongresszusszervező fantáziája azonnal szárnyalni kezd, főleg, ha a helyszín fotóit is látja.

Ez a három szinten összesen 6000 négyzetméternyi rendezvénytérrel és 25 rugalmasan alakítható konferenciateremmel, 5 hotelben 1547 szállodai szobával, 23 étteremmel és bárral és 4000 négyzetméternyi spa- és wellnessterülettel rendelkező komplexum a nagy számok ellenére csupa könnyedség és mediterrán életérzés rengeteg fénnyel, egyszerre modern és barátságos építészeti megoldásokkal. Legnagyobb terme 1500 főt képes befogadni.

Többféle berendezéssel elérhető, impozáns konferencia-helyszín

Fotó: Amadria Park

Mindezt professzionális rendezvényszemélyzettel és saját, magas színvonalú cateringgel szolgálja ki. Így tehát minden adott és egy helyen elérhető, ami egy sikeres üzleti rendezvényhez elengedhetetlen.

Az 1500 főt is befogadni képes Hall Šibenik I-II.

Fotó: Amadria Park

A kongresszusi központ üzemeltetői hisznek benne, hogy a személyes kapcsolatoknak soha nem volt akkora jelentősége, mint napjainkban. A vállalatok is tudják ezt, és keresik a minél szabadabb és kötetlenebb formáit a kapcsolatépítésnek és az információcserének. Az Amadria Park ehhez is innovatív, látványos rendezvénytereket kínál lenyűgöző szabadtéri helyszíneivel, amelyek lehetővé teszik, hogy a résztvevők a megszokott formákból kitörve, szabadabban, a friss levegőn, a természet közelségében élvezhessék az üzleti eseményeket. Üzleti ebéd egy dalmát falu olajfaligetében, vagy könnyű snack és koktélparti a lemenő nap fényében a parton – itt ez is lehetséges.

A dalmát falu mint egyedi csapatépítő helyszín

Fotó: Amadria Park

Ugyanakkor a zárt ajtók mögött sem kell lemondani a tágas térről és a tenger illatáról – a koncepció szerint minden lehetséges eszközt bevetnek, hogy bevigyék a szabad tér és a tengerpart érzetét a konferenciatermekbe is.

Arra a kérdésre, mi mindent tud a Šibenik Kongresszusi Központ, az alábbiak sem maradhatnak ki: szabadtéri rendezvények, reggeli, ebéd vagy vacsora a tengerparton, szabadtéri mozi, esti tűzjáték, strandpartik, élőzene és tematikus események. De a lehetőségeket még hosszan lehetne sorolni. Egy biztos: a klasszikus beltéri és szabadtéri koncepció tengerre néző kilátással számos kreatív lehetőséget nyit meg a Šibenik Kongresszusi Központban a rendezvényszervezők számára. Tegyék próbára!

(X)


Nyitókép: Amadria Park