Még biztonságosabb fürdőzés az idei Strandok Éjszakáján

Forrás: turizmus.com

 2020. július 21. 11:43

Országszerte több mint 30 strandon várják az éjszakai fürdőzőket az idei Strandok Éjszakáján július 25-én.

A Magyar Fürdőszövetség által idén 11. alkalommal megrendezésre kerülő eseménysorozat a szervezők szerint még biztonságosabb fürdőzést ígér, mint a korábbiak, hiszen a járványügyi helyzet miatt fokozott figyelemmel üzemelnek hazánk strandfürdői.

Zalakarostól Hajdúnánásig, Csongrádtól Komáromig sokféle programmal várják az éjszakai fürdőzés szerelmeseit: élőzene, DJ-k, habparty, szaunaprogramok, fürdőmozi, lézershow, tűzzsonglőr várja a lazulni vágyókat, míg a mozgásra fogékonyak vízen futó versenyen, csúszdabajnokságokon, fejesugró versenyen vehetnek részt, vagy kipróbálhatják a sárkányhajózást, az aquafitneszt és a legújabb őrületet, a SUP-ot is.

A fürdőzőket gazdag program várja az éjszakába nyúlóan nyitva tartó strandokon

Fotó: Magyar Fürdőszövetség

A Magyar Fürdőszövetség július 23-án indítja el a Csobbanj itthon! címet viselő, a hazai fürdőzést népszerűsítő kampányát. Mellette teljes mellszélességgel támogatja a Nyaralj itthon! turisztikai kampányt is. A hazai fürdők kipróbálására, megismerésére remek alkalmat jelent a július 25-i, szombat esti Strandok Éjszakája, ahol a részt vevő fürdők hosszított nyitva tartással, akár hajnalig is várják a fürdőzés szerelmeseit.

A csatlakozó fürdőkről és a programokról a szövetség Csobbanj Velünk Facebook-oldalán kaphatnak bővebb felvilágosítást.