Még lehet jelentkezni a MaReSz március 8-ai Event Touch rendezvényére

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. február 15. 15:32

Már közel 300-an regisztráltak a MaReSz március 8-ai Event Touch eseményére. A szervezők továbbra is várják a jelentkezéseteket akár konferencia résztvevőként, akár kiállítóként is.

Az Event Touch az egyetlen – csak rendezvényszervezéssel és annak minden területével foglalkozó – konferencia és kiállítás Magyarországon, amelyet a MaReSz két évente rendez meg. Az idei konferencia fő fókusza a MICE-szakma jövője és az adaptálódása a megváltozott körülményekhez: A RENDEZVÉNYSZERVEZÉS JÖVŐJE, avagy mit tanult a szakma a pandémia okozta válságból.

A konferencia frissített előzetes programja az alábbi linken érhető el:

https://maresz.hu/uploads/PROGRAM_terv-Event-Touch-2022_02_11.pdf

Az eseményre elsősorban a rendezvényszervezői szakma képviselőit, a MaReSz és a társszakmai szövetségek képviselőit, a corporate piaci rendezvényszervezőket, a rendezvényszervezést tanítókat és tanulókat várják, illetve mindenkit, aki ennek a szakmának a szervezői vagy beszállítói oldalán dolgozik, vagy csak egyszerűen érdekli a rendezvényszervezés világa.

Február 22-éig jelentkezhetnek a kiállítók az idei Event Touch rendezvényre

Fotó: MaReSz

A konferenciát szakmai workshoppal egybekötött kiállítás kíséri, amelyre a szervezők örömmel várják rendezvényhelyszínek, programszervezők, rendezvényszakmai beszállítók jelentkezését. A kiállítási jelentkezés február 22-éig tart, utána még szabad helyek függvényében elérhető.

Az előzetes programról, a kiállítási lehetőségekről valamint a regisztráció pontos menetéről és árairól a MaReSz weboldalán tájékozódhatnak.

Legyen ott Ön is március 8-án a MaReSz által szervezett szakmai konferencián a Hungexpo új Kongresszusi Központjában!

(X)