Még több kedvezmény az ÉnBudapestem applikációval

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 14. 13:37

Új partnerek csatlakoztak az ÉnBudapestem applikációhoz, amellyel többek között mozikban, színházakban és éttermekben kaphatunk kedvezményeket.

Újabb partnerekkel bővült az ÉnBudapestem applikáció: segítségével már kedvezményesen válthatunk jegyet az Örkény Színházba, a Katona József Színházba, a Pesti Vigadóba és a Danubia Zenekar koncertjeire is. A fővárosi mozik közül a Corvin mellett a Puskin, a Tabán, a Toldi, a Kino, és a Művész is 20 százalékos kedvezményt ad az applikáció felmutatásával.

Az ÉnBudapestem applikáció célja, hogy újra felfedezzük Budapestet. A fővárosi lakcímkártyával rendelkezők azonnal értesülhetnek az aktuális programokról és hírekről, emellett kedvezményesen élvezhetik a csatlakozó partnerek szolgáltatásait.

Új partnerek csatlakoztak az applikációhoz

Fotó: Budapest Brand

Az Örkény és a Katona József Színház pénztárában az applikáció felmutatásával havonta egyszer 10 százalékkal olcsóbban vásárolhatunk jegyet egy-egy megjelölt előadásra. A fővárosi mozik és a kertmozik 10 darab 20 százalékos árengedményt adnak az app felhasználóinak. A Pesti Vigadó 10 százalékos kedvezményt ad a programjaira, és a Danubia Zenekar is 10 százalékot enged a koncertjegyből.

De ha csak egy italra vágyunk a városban, azt is megtehetjük. A Csíki Söröző és Étterem a Mechwart ligetnél 15 százalékos kedvezményt ad a végösszegből, a Zwack Unicum Házban pedig 20 százalékot spórolhatunk az ÉnBudapestem appal.

A fővárosi intézmények sora is bővült: a Fővárosi Állat- és Növénykert 5 százalékos kedvezményt ad a felnőtt jegy árából, a Budapest Várbusszal városnéző túrára mehetünk, de még a Molnár’s Kürtőskalácsnál is kapunk árengedményt, ha felmutatjuk az applikációt.

Az alkalmazás ingyenes, csupán egy fővárosi lakcímkártya kell, és máris élvezhetjük Budapest változatos kulturális és gasztroélményeit.