Bagossyék írták a Balaton idei dalát, itt a videóklip

Forrás: turizmus.com

 2022. június 25. 11:37

Idén a Bagossy Brothers Company jegyzi a Balaton dalát. A dalnak már klipje is van, ami felidézi a tipikus balatoni hangulatot stranddal, lángossal, fesztiválokkal, és cameo szerepekben feltűnő hírességekkel.

“A Balaton a második otthona a zenekarnak. Ide tértünk haza rengeteg koncert után, itt beszélgettünk hajnalig a verandán, itt terveztük a jövőt és itt írtunk meg rengeteg dalt. Nagyon sok élmény és barátság köt a Balatonhoz. Már régen érett bennem a gondolat, hogy ezt egy dal formájában megköszönjük” – mondta Bagossy Norbi a zenekar és a Balaton kapcsolatáról és arról, hogy mi inspirálta a dalt.

balaton

A klipben egy klasszikus cameo szerepben feltűnik a halott pénzes Marsalkó Dávid is, ő a mogorva lángosos

Fotó: Bagossy Brothers Company

A klip rendezője Márton László, az operatőr Sáji Róbert, a forgatókönyv a zenekar saját ötlete alapján készült. A főszereplő Varga Ádám, akit a közönség számtalan színdarab és filmszerep mellett leginkább “A besúgó” című sorozat Dugovics Mátéjaként ismerhet, ő a kolis-seftes figura a sorozatban.

A klipben egy klasszikus cameo szerepben feltűnik Marsalkó Dávid is, ő a mogorva lángosos, illetve Till Attila (Tilla) is rádiós műsorvezetőként.