Foglaljon időpontot a szlovén üzleti rapid randira!

Forrás: turizmus.com

 2021. május 05. 07:37

Május 11-én online workshopot tart magyar utazási irodások számára a Szlovén Idegenforgalmi Hivatal a legújabb trendekről, tudnivalókról, ismert és megismerésre érdemes turisztikai szolgáltatókkal.

A Szlovén Idegenforgalmi Hivatal szeretettel meghívja Önt egy virtuális üzleti rapid randira. Szlovénia egy egész napos online találkozón szeretné megmutatni a magyar utazásszervezőknek és utazásközvetítőknek, hogy készen áll a vendégek fogadására. Ismert vagy épp kevésbé ismert szlovén idegenforgalmi szolgáltatók várják, hogy a pandémia lecsengése után ismét felfedezzék őket a V4-országok turistái.

Az eseményen első kézből kaphat információkat a legújabb trendekről és a legfontosabb hírekről, tudnivalókról, melyek a beutazás során kiemelten fontosak lesznek.

Időpont: 2021. május 11., kedd 10.00–18.00
A rendezvény online platformja: https://sloveniab2bdatev4.vfairs.com/

Az online workshop programja:
10.00: Köszöntő – Maja Pak, a Szlovén Idegenforgalmi Hivatal főigazgatója
10.00–18.00: Az üzleti hálózatépítés módszerei – 1-2-1 online tárgyalások
10.15: Képzeletbeli utazás egy zöld országba, Szlovéniába – előadás
13.00: A természetes vizek és fürdők földje – előadás
15.00: Egy sokszínű kultúra megismerése – előadásAz alábbi linken található regisztrációs lap kitöltésével tud jelentkezni az eseményre. A regisztrációja elbírálásra kerül, és a rendezvényen való részvétel lehetőségéről értesítést kap. Ezt követően már foglalhat is online tárgyalási időpontot a szlovén partnerekhez.

Kérjük, hogy részvételi szándékát a turizmuspr@turizmus.com e-mail címen is jelezze!

Várjuk, hogy találkozhassunk Önnel!

Szlovén Idegenforgalmi Hivatal