Meghívó: értékesítési és marketingképzés kifejezetten ifjúsági szállásoknak

Forrás: turizmus.com

 2015. április 03. 11:52

A Magyar Ifjúsági Szállások Szövetsége 2015. április 23-án a Kontakt Műhely képzőközponttal karöltve egész napos értékesítési és marketingképzést szervez kifejezetten ifjúsági szállások vezetőinek, munkatársainak.

A Kontakt Műhely 2010 óta működő, turisztikai területre fókuszáló képzőközpont. Küldetésük, hogy egyéni kihívásokra, egyéni válaszokat kínáljanak egy olyan műhelymunka során, ahol az emberek AKARJÁK a fejlődést, az inspirációt, a motivációt, a közös ÚJ tudásokat.


A tréning során az alábbi témákon lesz a hangsúly:

  1. Turisztikai szolgáltatásfejlesztés - Hogyan fejleszd úgy költséghatékonyan szolgáltatásaidat, hogy minél több vendéged legyen?
  2. Online marketing eszközök – Milyen aktuális, a trendeknek megfelelő online eszközök vannak ma a piacon, melyiket érdemes használni a vendég eléréséhez?
  3. Értékesítési csatornák – Milyen csatornákon keresztül lehet a legnagyobb árréssel értékesíteni?
  4. Turisztikai weboldal – Mire figyelj, amikor megrendeled, megtervezed, fejleszted a honlapot? Mitől lesz jó, mitől lesz látogatott a weboldal? Hol helyezkedik el a keresőkben?
  5. CRM rendszer építése – Mit tudsz a vendégeidről?  Hogyan építsünk használható adatbázist?
  6. Védjegyek, minősítések mint marketingeszközök.

Emellett érinteni fogjuk az árképzés, a szegmentálás, pozicionálás, az online foglalási rendszerek és a közösségi oldalak témáját.

Előadók:

Péter Zsuzsanna, értékesítési igazgató & igazgatóhelyettes – BoHotels

Fő szakterülete a pre-opening és piaci pozicionálás, az értékesítés, a rövid, közép- és hosszú távú stratégiai tervezés, a revenue & yield management.


Somló András, online marketingtanácsadó – Kontakt Műhely

A PORT.hu turisztikai üzletágának tanácsadója. Turizmus területén dolgozó különböző vállalkozások marketingtanácsadója.

A képzés most a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének támogatásával nagyon kedvezményes áron, 15.000 Ft-ért lesz elérhető. Az ár tartalmazza az egész napos képzést, a segédanyagokat, egy kétfogásos ebédet és a délutáni kávészünetet.

(A szervezetünk teljes jogú tagjai ingyen, a megfigyelő tagok jelentős kedvezménnyel, 8000 Ft–ért vehetnek részt a tréningen.)

A helyek száma korlátozott, így a képzésen az a 30 szálláshelyvezető vehet részt, aki elsőként jelentkezik és befizeti a képzési díjat.

Számlaszámunk: 11712004-20120849


Helyszín: Csillebérc Szabadidő- és Ifjúsági Központ Szolgáltató Kft.

1121 Budapest, Konkoly Thege M. u.21.

Időpont: 2015. április 23., csütörtök, 10.00–18.00

Kérjük, részvételi szándékát jelezze legkésőbb 2015. április 17-ig ide kattintva.

Ha bármi további kérdése van a képzéssel kapcsolatban, akkor pedig keresse Hegyi Barbarát a hegyi.barbara@miszsz.hu e-mail címen vagy 20/283-55-65-ös telefonszámon.