Meghosszabbítja az OMÉK kiállítói jelentkezéseinek határidejét az AMC

Forrás: turizmus.com

 2017. május 31. 11:55

Július 31-ig hosszabbítja meg a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripar Kiállítás és Vásár (OMÉK) kiállítói jelentkezéseinek határidejét a rendezvényt szervező Agrármarketing Centrum (AMC).

Az AMC felé számos együttműködő partnere jelezte az idei OMÉK jelentkezési határidejének meghosszabbítása iránti igényét.  A 2017-es OMÉK alapterülete a HUNGEXPO-n minden eddiginél nagyobb, hiszen a kiállítás történetében most először - az esemény ideje alatt - izgalmas programok, bemutatók, versenyek és egyéb, színes szabadtéri események színhelyévé válik a Kincsem Park is.

Az OMÉK megnövelt területéből fakadóan az AMC jól tud igazodni azokhoz az igényekhez, amelyeket kiállító partnerei jeleznek felé. A nagyobb alapterület megújuló helykiosztásával a kiállítás befogadóképessége zökkenőmentesen növelhető, nem csupán a kiállítói helyek, hanem emellett az OMÉK-ra érkező látogatói létszám tekintetében is.

A standok jelentős részét az AMC már értékesítette. A konferenciahelyszínek és programhelyszínek átcsoportosításának köszönhetően azonban az AMC valamennyi kategóriában kínál még helyeket  az OMÉK területén

A HUNGEXPO G pavilonjában kistájak szerint, tematikus rendben kínálhatják portékájukat a kistermelők, a magyar és a határon túli kiállítók. A pavilon bioszigetén és a biopiacon az ökológiai gazdálkodásból származó élelmiszerek előállítói, valamint az ezeket tanúsító szervezetek, intézetek jelenhetnek meg.

A HUNGEXPO és Kincsem Park szabadtéri területein a vendéglátók, valamint a kézműves és díszkertész termékeket készítők árulhatják termékeiket, de a Kincsem Parkban lehetőség lesz a „food truck", azaz büfékocsiból történő étel és ital árusításra is.

A vásárterület A és D pavilonjában a nagyobb szakkiállítók mutathatják meg termékeiket és szolgáltatásaikat saját építésű vagy bérelt standjaikon. Az OMÉK ezen kívül várja az állattartáshoz kapcsolódó technológiák, valamint a mezőgazdasági gépek gyártóit és forgalmazóit is.

További információk és a letölthető jelentkezési lapok a http://www.omek2017.hu/kiallitoknak/ linken találhatóak.