Meghosszabbították a Titanic kiállítást

Forrás: turizmus.com

 2017. december 29. 08:10

A július 20-ai megnyitó óta már több mint 200 ezren látták a budapesti Titanic kiállítást.

A vártnál is nagyobb érdeklődés miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a nyitva tartást, így az eredetileg kihirdetett december 31-ei időpont helyet helyett a nagyközönség egészen január 14-éig megtekintheti a kiállítást. A világ leghíresebb hajókatasztrófáját és a hozzá kapcsolódó emberi történeteket bemutató tárlat a két ünnep közötti időszakban is üzemel.

A Titanic makettje

Fotó: turizmus.com

"Tudtuk, hogy a Titanic Kiállítás sikerre van ítélve, de őszintén szólva 200 ezernél is több látogatóra mi sem számítottunk. Örülünk, hogy ilyen sok ember fantáziáját megmozgatta ez a különleges tárlat" - mondta Bátyi Dániel, a Titanic Kiállítást is szervező JVS Hungary ügyvezető igazgatója.

"Úgy éreztük, hogy a december 31-ei zárással ezreket megfosztanánk az élménytől, hogy láthassák az utazó kollekciót, hiszen sokan pont az ünnepek utáni csendesebb időszakban érnének rá kulturális programokra. Az eredeti terveinket felülírva január 14-éig meghosszabbítottuk a nyitvatartási időt. Közben pedig lázasan készülünk, hogy a Titanic után újabb világszínvonalú produkciókkal lepjük meg a budapestieket. Hamarosan bejelentjük a további terveket" - árulta el Bátyi Dániel.