Megjelent a Budapest’s Finest nyári száma

Forrás: turizmus.com

 2017. június 08. 17:42

A gyárnegyedből üzleti/iroda fellegvárrá fejlődött XIII. kerületet veszi szemügyre az ötcsillagos városmagazin legújabb száma. A negyed folyamatosan modernizálódik, az átalakulásban fontos szerepet játszanak a környezetbarát építési technológiák.

 

Más is időszerűvé teszi a XIII. kerület bemutatását, ez a negyed veszi körül a 17. FINA úszó, műúszó, nyíltvízi, műugró és vízilabda világbajnokságra épült Duna Arénát. Az új sportlétesítményben a nyár közepén – remélhetően – rekordok sokasága dől meg – adja hírül a BFTK közleményében,

Budapest a FINA versenyekkel, a Red Bull Air Race-szel, a Forma 1 Magyar Nagydíjjal jogosan számít a nagyvilág, a turisták és az itt lakók fokozott érdeklődésre. De a kulturális eseményekben is páratlanul gazdag, sőt világszínvonalú a budapesti nyár. A Szabadtér Színház világsztárokat vonultat fel a kimagasló szépségű Margitszigeten, ahol a muzsikáé és a táncé a főszerep, így nyelvi nehézségek sincsenek. A Hajógyári szigeten a populáris zenei műfajok kedvelői találnak sokrétű programot.

A zene határozza meg a pesti belvárosi Aria Hotel hangulatát, a részletekről is beszámol a magazin. A budai Émile eleganciája, kertjének, családias belső tereinek meghittsége rabul ejtő. A fiatalok kezdeményezései folyamatosan témát szolgáltatnak a Budapest’s Finestnek: ezúttal egy igen sokoldalú grafikus-dizájner, valamint a „nagyok” babérjaira törő fiatal borászok egyesülete mutatkozik be a magazin lapjain.

Kiadványrendelés: itt