Elérhető a Loire-völgyi kastélyok új, magyar nyelvű sales brosúrája

Forrás: turizmus.com

 2019. december 02. 08:00

Az Atout France és partnerei gondozásában megjelent és online elérhető a főbb Loire-völgyi kastélyokat bemutató és az utazásszervező partnereknek szánt új sales brosúra.

Tekintse meg és töltse le ITT a  Loire-völgyi kastélyok 2020-as, magyar nyelvű sales brosúráját, amely bemutatja a kastélyokat, az aktuális programokat, eseményeket és az egyéni és csoportos belépőárakat!

Az Amboise-i királyi kastély kápolnájában nyugszik Leonardo da Vinci

Fotó: © Joël Klinger FSL

A franciaországi Loire-völgye vidékén több mint 100 kastély található; középkori erődök, királyi kastélyok, kivételes múzeumok mesélnek a múltról. Csodálja meg a méltóságteljes épületeket, a lenyűgöző kerteket és a rejtett kincseket!

A chenonceau-i kastély, avagy a "Hölgyek kastélya"

Fotó: © Marc Jauneaud

A brosúrában megtalálható a Blois királyi kastély, amely a francia királyok egyik kedvenc rezidenciája volt; az Amboise-i királyi kastély, amelynek kápolnájában Leonardo da Vinci nyugszik; a Chambord-i kastély, amely egy építészeti remekmű és a francia reneszánsz jelképe; Clos Lucé, ahol Leonardo is alkotott; a Chenonceau-i kastély, más néven a „Hölgyek kastélya”, valamint a Chaumont-sur-Loire kastély és birtok, amely Franciaország egyik legnagyobb kültéri és beltéri művészeti központja.

(A brosúra kizárólag online formában érhető el.)

További információ: info.hu@france.fr

A francia reneszánsz jelképe, a Chambord-i kastély

Fotó: © Léonard de Serres

(X)