Megjelent a Magyarország vár magazin augusztusi száma – lapozzon bele!

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 01. 17:37

Újra teljes gőzzel dübörögnek a szabadtéri fesztiválok. Ilyentájt minden hétvégére jut nem is egy nagyszabású esemény szerte az országban, amelyért önmagában érdemes útra kelni.

Minden korosztály és ízlés találhat kedvére való programot a legnagyobb nemzetközi sztárokat felvonultató gigafesztiváltól kezdve, az igényes kulturális produkciókkal vagy éppen zenei kavalkáddal csábító városi rendezvényeken át az egy-egy tájegység borait és gasztronómiai finomságait felvonultató népünnepélyekig.

A lapozáshoz kattintson a képre!

Fotó: turizmus.com

Magazinunkban hónapról hónapra könnyen áttekinthető fesztiváltérképet állítunk össze az ingyenes fesztiválok kínálatából szemezgetve, és ezúttal bizony nehéz volt válogatni, melyiket is hagyjuk ki a rengeteg szuper programlehetőség közül.

Kösse össze a fesztiválozást és a nyári vízparti örömöket új helyszínek felfedezésével, ismerje meg a környék természeti és történelmi értékeit is! Ehhez mi is adunk ötleteket a Magyarország vár magazin augusztusi számában. Megmutatjuk, hogy a strandoláson túl mennyi érdekes látnivaló, aktív kikapcsolódási lehetőség várja a Velencei-tó körül, mit rejteget a régi fényében pompázó tatai Esterházy-kastély, és a főváros dzsungelében is ajánlunk olyan kevéssé ismert helyszíneket, amelyek feltöltik és elvarázsolják. De ha ennél is csendesebb élményekre vágyik, vesse be magát a Bakonyba, eredjen Petőfi nyomába az alföldi rónaságon, vagy nevezzen be egy kenutúrára az egyik legbájosabb hazai folyónkon, az Ipolyon.

A legfrissebb lapszámot itt lapozhatja végig >>>


A lap főtámogatója: