Megjelent a We Love Hungary 2020-as nyári kiadványa

Forrás: turizmus.com

 2020. július 28. 09:54

Hat magyar régió legizgalmasabb helyeit gyűjtötte össze egy praktikus, jól áttekinthető, ingyenes nyomtatott kiadványban a We Love Hungary, hogy iránytűt adjon az ország felfedezéséhez.

A We Love-brand 2018 óta megjelenő nyomtatott kiadványai közé tartozik a We Love Hungary útikönyv is, amelynek nyári és téli változatát a vidéket jól ismerő, helyi újságírókkal közösen állítják össze évről évre.

2020 és a koronavírus nehezített terepre kényszerített minket nemcsak az erőforrások, hanem a turisztikai kilátások terén is. Ennek ellenére úgy gondoltuk, igenis esélyt kell adni ennek az évnek is, hogy kihozzuk belőle a legtöbbet. Mert nemcsak a főváros és a magyar tenger, hanem a Dunántúl egyéb tájai, valamint a keleti régió is megérdemli, hogy felfedezzük és értékeljük mesés kirándulóhelyeit, vendégmarasztaló tájait, színvonalas éttermeit és bárjait – olvasható a kiadvány ismertetőjében.

A kiadvánnyal az ország hat régiójának látnivalóit, kirándulóhelyeit, éttermeit és bárjait fedezhetjük fel

Fotó: Kőrösi Tamás/We Love Budapest

Újra megmutatják tehát, mit érdemes megnézni, hova érdemes beülni olyan nagyobb városokban, mint Sopron, Pécs, Debrecen, Szeged, Eger és Miskolc, és természetesen arra is adnak konkrét tippeket, hogy a környékükön merre érdemes elindulni, túrázgatni. Nem feledkeztek meg a Tokaj-Hegyalja gasztronómiai különlegességeiről, káprázatos dűlőiről, valamint a Mátra és Bükk vidékeiről sem, ahol hemzsegnek a jobbnál jobb kirándulóhelyek és biciklis útvonalak. Összeállításaik a kihagyhatatlan és rejtett látnivalókat és gasztrohelyeket egyaránt számításba veszik, legyen szó pompás kastélyokról vagy ősi templomokról, országos hírű éttermekről vagy eldugott, kis családi cukrászdákról – mindezt látványos fotókkal, praktikus, áttekinthető toplistákkal, érdekességekkel és naprakész információkkal.

Sajnos országszerte nagy bizonytalanság övezi a rendezvényeket és a fesztiválszezont – így idén a programok és a kultúra terén nem tudtak olyan alapos merítést nyújtani, ahogy tették azt a korábbi években. Egy dolog azonban nem változott: a We Love Hungary-kiadványok továbbra is ingyenesek és elérhetőek angol nyelven is. A 156 oldalas kiadványt a We Love Budapest és We Love Balaton útikönyvekkel együtt a Tourinform-irodákban, az ország különböző vendéglátóhelyein és múzeumaiban, kulturális központjaiban lehet megtalálni.

A kiadvány online átlapozására itt nyílik lehetőség.