Megjelent Mórahalom és térsége 2017-es rendezvénynaptára

Forrás: turizmus.com

 2017. március 09. 12:47

A Móra-Tourist Nonprofit Kft. által készített színes kiadványban havi bontásban szerepelnek Mórahalom, valamint a Homokháti Kistérség településeinek programjai. A naptárhoz pontgyűjtő akció is kapcsolódik.

Külön oldalon, összegyűjtve látható a 2017. évre tervezett, minden eddiginél gazdagabb kínálatot megjelenítő túranaptár, mely a környék természetjáró egyesületei által szervezett programok összehangolásával készült.

A Futó-Dobó Lovasközpont eseményei is önálló oldalas megjelenést kaptak, hogy az érdeklődők előre tervezhessék a Mórahalmi Nyár kínálatában megjelenő lovas színházi előadások, koncertek, musicalek időpontjait.

Mórahalom 2017-es rendezvénynaptára

 

A Szent László Király Plébánia eseményei idén a Szent László-emlékév köré szerveződnek, ezek szintén tematikus gyűjtésben jelennek meg a rendezvénynaptár tartalmában. Ezenfelül az érdeklődők a legfontosabb térségi szolgáltatásokról és látnivalókról is találnak hasznos információkat.

A kiadványban a közkedvelt pontgyűjtő akció is helyet kapott, melynek elindításakor a TDM-szervezet nem titkolt célja az volt, hogy a térségbe látogató vendégek minél több élményt gyűjtsenek, minél több szolgáltatást vegyenek igénybe. Az akció lényege, hogy a turisták a felsorolt szolgáltatások igénybevételével pontokat gyűjtenek, melyeket a mórahalmi Tourinform Irodában kedvezményes fürdőbelépőre válthatnak.

A kiadvány mérete alapján akár zsebben is elfér, a vendégek és a lakosok így egész évben maguknál tarthatják és használhatják.

A rendezvénynaptár ingyenesen elérhető a mórahalmi Tourinform Irodában, a szálláshelyeken, valamint a kiemelt turisztikai szolgáltatóknál, illetve letölthető a www.erzsebetfurdo.morahalom.hu honlapról.