Megjelentek a 2017-es szegedi turisztikai kiadványok

Forrás: turizmus.com

 2017. március 01. 17:17

Szeged minden évben megújítva kiadja a Szegedi Látnivalók, Szegedi Információk kiadványt és az éves Szegedi Programajánlót, melyek tartalmazzák azokat az alapinformációkat, mellyel a városunkba érkező turisták eligazodhatnak.

A Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. a kiadványok segítségével promotálja a várost a belföldi és külföldi turisztikai kiállításokon, a nagyrendezvényekre való kitelepüléseken és eljuttatja azokat az ország összes Tourinform irodájába. A Szegedi Látnivalók kiadvány 11 nyelven jelenik és a város 34 jelentősebb turisztikai attrakcióját mutatja be.

A Szegedi Információk kiadványban megtalálhatjuk a szegedi szállásadókat, vendéglátóhelyeket és egyéb turisztikai szolgáltatókat. Mindkét kiadványban térkép is található, melyen bejelölték mind a látnivalókat, mind a szolgáltatókat.

Fotó: Szeged

A Szegedi Programajánló tartalmazza a turisztikailag jelentős városi eseményeket magyar, angol és német nyelven. A kiemelt fesztiválokra, nagyrendezvényekre 1-1 oldalon, külön is felhívjuk a figyelmet.

Kapcsolódó cikkek