Megkezdődött a China Smart Expo

Forrás: turizmus.com

 2018. május 31. 13:41

Május 31-én megkezdődött Budapesten 9. China Smart Expó, ahol 300 kínai kiállítóval, köztük turisztikai cégekkel tárgyalhatnak a hazai üzletemberek.

A június 2-ig tartó rendezvény kiemelt partnere a kínai Shangdong tartomány, amely kulturális, oktatási és turisztikai ajánlatait is bemutatja Budapesten.

A kiállítás, vásár és konferencia-sorozat évről évre kommunikációs teret biztosít a kínai gyártók, beszállítók, valamint közép- és kelet-európai vállalatok között.

A rendezvényen idén minden eddiginél több, mintegy 500 – a Kínai Kereskedelmi Minisztérium által minősített – kínai beszállító vesz részt, megújult környezetben, 10.000m2-es kiállítói területen. Újdonság 2018-ban Shandong tartomány kiemelt megjelenése. Konfuciusz szülőföldje és Kína egyik meghatározó régiója párbeszédre hívja az érdeklődőket a turizmus, a sport, a szerzői és kiadói jogok, továbbá a felsőoktatás területén, közel 80 kiállító részvételével és magas rangú kormányzati képviselőkkel közösen.

Shangdong tartományból tucatnyi turisztikai szolgáltató mutatkozik be a vásáron

Fotó: turizmus.com

A rendezvény mindhárom napján konferenciák is látogathatók a helyszínen. Az első napon a CECZ, a Piac&Profit, valamint a ChinaCham közös szervezésében a „Besétálhatunk a világ legnagyobb piacára?” konferencia valósult meg, a második napon élelmiszer- és agráripari és FMCG témájú előadások hallgathatók, a harmadik napon a gyermekruházat lesz a fő téma.

Telt ház a konferencián

Fotó: turizmus.com

A China Smart Expón közép-európai exportcégek is bemutatkoznak az élelmiszeripar és mezőgazdaság területéről.

Nyitva tartás:

2018. május 31.-június 2., 10.00-16.00

1152 Budapest, Szentmihályi út 171.

Szervező: CECZ Közép-európai Kft.

info@chinasmartexpo.com +36-30-883-2482