Megkezdődött az idei Slovenian Incoming Workshop

Forrás: turizmus.com

 2022. május 30. 11:10

A ljubljanai várban tartott, vasárnap esti nyitófogadással kezdetét vette a Szlovén Turisztikai Hivatal beutaztató vására, amelyre hét magyar utazási irodai szakember is érkezett a PR in Hungary koordinálásával.

Vasárnap este kezdetét vette az idei szlovén beutaztató vásár, a SIW (Slovenian Incoming Workshop) on Boutique Tour, amelyre 124 utazási irodai szakember érkezett 25 országból.

A nyitófogadáson Ilona Stermecki, a Szlovén Turisztikai Hivatal megbízott igazgatója mondott köszöntőt, majd Karmen Novarlic üzleti kommunikációs igazgató tartott prezentációt íncsiklandó helyi ízek és a Perpetum Jazzile kórus látványosan színpadra vitt, változatos zenei stílusokat ötvöző a cappella koncertjének kíséretében.

A vásár megnyitóján

Fotó: PR in Hungary

A május 31-ig tartó „butikvásár” a sikeres múlt évi kivitelezés mintáját követi, mely szerint a résztvevők csillagtúraszerűen, az általuk kiválasztott, számukra érdekes régiókba utazhatnak és ott tudnak találkozni és egyeztetni jövőbeli partnereikkel, miközben az adott desztináció látnivalóival is megismerkednek.

Magyarországról 7 utazási irodai szakember érkezett a vásárra a PR in Hungary koordinálásával.

#siw2022 #ifeelsLOVEnia

Kapcsolódó cikkek