Megnyílt a legnagyobb hazai vizes játszótér

Forrás: turizmus.com

 2018. július 02. 14:35

Az Aquaworld Budapest Élményfürdő megnyitotta hazánk legnagyobb vizes játszóterét, az Aqua Spray Parkot.

Egy kilométernyi vízvezeték, négyszáz négyzetméter alapterület és egy precízen kivitelezett, határidőre befejezett fejlesztés - ez jellemzi a most átadott vízi játszóteret.

Az idén 10. születésnapját ünneplő Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő újabb szórakoztató attrakcióval bővítette kínálatát. Az élményfürdő strand területén megnyitott hazánk legnagyobb vizes játszótere, az Aqua Spray Park.

A közel 400 négyzetméteres területen fekvő, két szekcióra bontott vizes játszópark korosztály szerinti igényeket kiszolgálva várja vendégeit a csöppségektől egészen a kiskamaszokig.

Hazánk legnagyobb vizes játszótere, amely hűsítő permetkapukból, vízköpőkből, billenő vödrökből és egyéb interaktív vizes elemekből áll, további szórakozási lehetőséget jelent azoknak is, akik nem szeretnek, vagy nem tudnak úszni.


Pfandler Katalin, a komplexum elnök-vezérigazgatója köszöntőjéből az is kiderült, hogy itt még nincs vége a folyamatos fejlesztéseknek. A 8, 6 hektáron fekvő élménybirodalomban további vendégbarát beruházások várhatók.

Kapcsolódó cikkek