Megnyílt Délkelet-Európa legnagyobb témaparkja

Forrás: turizmus.com

 2018. január 08. 15:21

A Budapesttől 550 kilométerre fekvő Brassóban január elején avatták fel a régió legnagyobb gyerek szabadidőparkját, a Superlandet.

A 17 ezer négyzetméteres létesítmény 10 millió eurós befektetésből valósult meg - értesült az Adevarul című romániai lap. A parkban egyebek mellett trambulinok, repülő autók és 8D-s mozi is helyet kapott.

A témapark bejárata

Fotó: superland.ro

A négy éven aluli gyerekeket 1400 négyzetméteres terület várja speciális csúszdákkal és játékokkal, míg a nagyobbak a kicsiktől elkülönítve mászhatnak fel különböző akadályokra, csúszhatnak és ugrálhatnak például labdákkal töltött medencékbe.

A komplexumban van egy vidámpark is körhintákkal, ingával és hullámvasúttal, továbbá lézerfegyverekkel ellátott dodgempályával.

A hatévesnél idősebbek óriásképernyős videójátékokat is választhatnak, míg a 8D-s moziban 360 fokos panorámakép várja őket. Ha ez sem lenne elég, síszimulátor is van a z óriási játszótéren.

A gyerekek elektronikus karkötőt kapnak, szüleik pedig mobiltelefonon követhetik, merre jár éppen csemetéjük.

Születésnapi partikhoz rendezvénytermeket, boltokat és éttermeket is kialakítottak a brassói létesítményben.

A Superlandben 120 fő dolgozik, közülük minden második a gyerekekkel foglalkozik. A park a hét minden napján késő estig nyitva tart.

Kapcsolódó cikkek

Dubaj új témaparkjai

2017. április 26.