Megnyitotta kapuit az ingyenesen látogatható Karácsonyház

Forrás: turizmus.com

 2023. október 21. 09:07

Október 20-án megnyitott Magyarország egyik legkülönlegesebb karácsonyi dekorációkat bemutató és mesebeli ünnepi hangulatot megidéző üzlete, a Karácsonyház. A gödöllői látványosság december 24-ig minden nap várja a látogatókat, de a két ünnep között is kinyitnak majd néhány napra.

Már 23 éve minden évben megnyitja kapuit Gödöllőn a Karácsonyház, ahová nemcsak itthonról, de az országhatáron túlról is évente több tízezer látogató érkezik.

"A hosszú és alapos előkészítő munkák eredményeként azt gondoljuk sikerült megalkotnunk az eddigi leglátványosabb, legizgalmasabb és legmesésebb Karácsonyházat. Várunk mindenkit, aki szeretne az ünnepre hangolódni, aki kíváncsi az idei karácsonyi trendekre és aki szeretne a hétköznapok rohanása után egy mesebeli helyszínen kikapcsolódni" – írják Facebook-posztjukban.

Megnyitotta kapuit a gödöllői Karácsonyház

Fotó: Karácsonyház / Facebook

 

Hétfőtől szombatig 9 és 18 között, vasárnaponként pedig 17 óráig várják a karácsonyrajongókat.

A ház Gödöllő központjában, a 3-as főút mellett, a kastéllyal szemközt található, a Várkapitányi lak műemléki épületében. Az előző évekhez hasonlóan idén is terveznek Karácsonyváró hétvégi programokat, illetve 2019 óta visszatérő vendég a Karácsonyházban a Grincs is. A belépés ingyenes, de egyszerre maximum 80 főt tudnak beengedni. További információ a weboldalukon található.