Megújította partnerségét a Máltai Idegenforgalmi Hivatal és a Manchester United

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 07. 11:40

A Máltai Idegenforgalmi Hivatal és a Manchester United FC bejelentette, hogy megújítják a partnerségi megállapodásukat, amelynek értelmében a labdarúgóklub világszerte turisztikai célpontként népszerűsíti Máltát 1,1 milliárd követője számára.

Ezzel a partnerségi megállapodással a VisitMalta részesülni fog a klub hazai mérkőzésein és digitális marketingcsatornáiban, a közösségi és a nyomtatott médiában történő hangsúlyos megjelenésből.

A megállapodás megújítását a manchesteri Old Traffordon tartott különleges sajtóeseményen jelentették be Clayton Bartolo máltai turisztikai miniszter, Anthony Gatt, az Idegenforgalmi Minisztérium állandó titkára és Carlo Micallef, a Máltai Idegenforgalmi Hivatal vezérigazgatója jelenlétében.

A megállapodás megújítását a manchesteri Old Traffordon jelentették be

Fotó: Máltai Idegenforgalmi Hivatal

"A világjárvány hónapjaiban a Máltai Idegenforgalmi Hivatalnak újra kellett gondolnia, hogy miként maximalizálhatja a partnerségben rejlő lehetőségeket egy olyan időszakban, amikor a sport világszerte megtorpant. Ez különféle digitális jellegű kezdeményezéseken keresztül valósult meg, amelyek célja Málta szépségének bemutatása volt a Manchester United rajongótáborában szerte a világon, különösen az ázsiai régióban, ahol a Manchester United az egyik legnépszerűbb sportklub. A partnerségi megállapodás következő öt évében már alig várjuk, hogy feltárjuk a korábbi kiaknázatlan lehetőségeket, hogy továbbra is maximalizáljuk ezt a nemzetközi partnerséget” – nyilatkozta Carlo Micallef, a Máltai Idegenforgalmi Hivatal vezérigazgatója.