Megújul a budapestUNDERGUIDE

Forrás: turizmus.com

 2018. április 25. 10:37

A konferencia- (DMC) és rendezvényszervező cég 12 év alatt több mint 200 programot fejlesztett, új jelmondata Élményeket szervezünk!.

A budapestUNDERGUIDE még 2005-ben indult az akkor egyedülálló koncepcióval: személyre szabott, a lokális életbe magával rántó, izgalmas, néhol meglepő programokat szerveztek külföldi utazóknak.

A cég tevékenysége ma már három fő pilléren áll: személyre szabott üzleti turisztikai (MICE) termékek külföldi cégeknek, leisure & pleasure termékek külföldi ügyfeleknek és magánszemélyeknek, illetve rendezvények és utazási termékek belföldön hazai cégeknek.

budapestUNDERGUIDE, az élményszervező

Fotó: turizmus.com

Mindezen pilléreket egy fontos pont köti össze: a cég ma ÉLMÉNY szervezőként definiálta újra magát, amelyet 1-1.000 főig kínál külföldi és hazai vendégeknek.

Szakmai szemmel nézve továbbra is kizárólag saját fejlesztésű termékeket áruló (túrák, programok stb.) DMC-ként működnek, kiegészítve egy erős turisztikai és hazai rendezvény lábbal.

A budapestUNDERGUIDE Experience Factory megújult brand identitással, arculattal és honlappal várja az érdeklődőket „virtuális” boltjában, a www.underguide.com címen, illetve az összes jelentősebb közösségi oldalon (facebook.com/bp.underguideinstagram.com/budapestunderguidelinkedin.com/company/underguide-travel-&-event-agency)

Az arculatfrissítés mellett személyi változás, hogy a cég társalapítója és ügyvezetője, Magyar Vilma jelenleg szülési szabadságon otthon van és csak a stratégiai ügyekben egyeztet.

budapestUnderguide, a csapat

Fotó: turizmus.com

A divíziók irányítását, a sales és marketing vezetést Szaffner Dóra látja el. Az ő munkáját ma már öt állandó kolléga és több mint húsz underguide segíti. Az irodában Palányi Nóra és Sarkadi Fanni MICE-, míg Pap Vera travel&leisure élményeket szervez, mellettük Dávid Máté a kommunikációért, Freigang István pedig a pénzügyekért felel.

Kapcsolódó cikkek

Balaton Camino 2018

2018. április 24.