Megújult a T-DAY arculata

Forrás: turizmus.com

 2021. november 15. 07:25

Az elmúlt 11 évben hatalmas utat jár be a T-DAY a magyar turisztikai szektorban, hiszen ehhez hasonlatos eseményt nem rendeztek azóta sem. Az első T-Day 2010. március 4-én az Utazás kiállítás hivatalos after-partyjaként debütált.

„Célunk az, hogy összekapcsoljuk a turizmus-vendéglátás szektor érintettjeit és rendszeres éves networking fórumként ez az esemény a szakma egyik találkozási pontjává váljon. Tizenegy év után elérkezett az ideje az arculatváltásnak, amelyet átfogó tartalmi megújulás is kísér" – mondta Bosznai Károly, a T-DAY brand tulajdonosa. A színeiben és formájában is a trendeket követő új logó erősíti az esemény közösségépítő profilját.

 

„A korábbi logó korszerűsítését tartottuk a legfontosabb feladatunknak úgy, hogy közben mind színeiben, mind formájában megőrizzük az egyértelmű letisztultságát – tette hozzá Henyecz Krisztina, a T-DAY kommunikációs vezetője. – A Graphasel Design Stúdióval dolgoztunk együtt, akik brandinggel és kommunikációs dizájnnal foglalkoznak. Nagyon hasonlóan gondolkodunk, ismerjük korábbi munkáikat, ráadásul dolgoztak már más turisztikai szereplőkkel is, nagyon érzik, hogy márka és üzenet kapcsán mire van szükséges a turizmus-vendéglátás ágazatnak – ezért is esett rájuk a választásunk. A csapat fiatal grafikusokból, tehetséges branding szakemberekből és formatervezőkből áll. Olyanok, mint egy precíz mérnökcsapat; jól működő vizuális kommunikációt építenek, amely nem csak kreatív, de még a funkcióját is betölti" A turisztikai szakma kötetlen összejövetelét idén december 2-án (csütörtök) rendezik meg a Budapest Marriott Hotelben. További információ: www.tday.hu

VIP asztalfoglalás a 06/20-776-2327-es telefonszámon.