Megújult a Hajdúnánás Kártya

Forrás: turizmus.com

 2019. január 21. 09:30

Az új év beköszöntével megújult és új arculatot kapott a hajdúnánási városkártya, amelyet 2004. évi bevezetése óta több mint 9500-an váltottak ki.

Immár tizenöt éve erősíti ez a kis kártya a hajdúnánásiak identitását, akiknek eddig is és ezután is alanyi jogon jár a városkártya – mondta a polgármester, Szólláth Tibor. A kedvezménycsokor fontos része, hogy továbbra is jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe a városkártya használói a gyógyfürdő szolgáltatásait, valamint városi és sportrendezvényeknél is előnyt nyújt. Érvényes például a Móricz Pál Városi Könyvtár és Helytörténeti Gyűjtemény belépőjegyes eseményeire, könyvtári belépésre, a város által támogatott sportegyesületek által szervezett programokra és a Nánás Pro Cultura Nonprofit Kft. által szervezett rendezvényekre.

Az előző évi, 2018-as városkártya idén február 28-ig még érvényes

Fotó: turizmus.com

A Hajdúnánás Kártyát kizárólag hajdúnánási állandó lakcímmel és személyi igazolvánnyal rendelkező magánszemély igényelheti  a városháza információs pultjánál. A kártya az adott naptári évre szól, azt követően évente érvényesíttetni kell a nyilvántartás adatainak megerősítésével és hologramos bélyeggel a városháza információs pultjánál.