Megújult a Vienna City Card

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 19. 15:32

Megújult a hivatalos Vienna City Card, vagyis a Bécs-kártya, ami rengeteg különböző kedvezményre jogosít az osztrák főváros múzeumaiban, színházaiban, vagy éttermeiben. Az új kártya most exkluzív élményekkel várja a kísérletező kedvű helybélieket és turistákat.

Bepillantanánk a Belvedere Egon Schiele festményeinek felülete alá, high-tech módszerekkel? Az igazgatóval közösen szeretnénk felfedezni a Művészettörténeti Múzeumot, vagy az Albertinát? Ellátogatnánk a Kerületek Méhészetébe? Ez mind lehetséges a folyamatosan bővülő 160 lehetőség közül, amit az új Bécs-kártyával megtehetünk.

A Vienna City Card „Experience Edition” azoknak a turistáknak és helyieknek szól, akik a szokatlan élményeket keresik és a várost új szemszögből szeretnék megismerni.

Belvedere – Egon Schiele festményének vizsgálata a kiterjesztett valóság módszerével

Fotó: Wien Tourismus/Paul Bauer

Sok exkluzív lehetőség kizárólag azok számára érhető el ingyenesen, akik ezt a digitális „kártyát” birtokolják, más helyeken pedig húsz százalékos kedvezményt kapnak.

Nemcsak a művészet, de a kulináris élvezetek kedvelőit is megszólítja a Bécs-kártya, rengeteg étterem és bár kínál kedvezményeket, de ha magunk alkotnánk valamit, egy workshop keretében azt is megtanulhatjuk, hogyan készül a tradicionális osztrák street-food, a Bosna.

A kártya éves díja 25 euró, angol és német nyelven elérhető az „ivi” nevű városi idegenvezető applikációban, vagy Bécs Város turisztikai honlapján.