Megújult az Ipolytarnóci Ősmaradványok honlapja

Forrás: turizmus.com

 2017. július 11. 13:10

Új weboldallal várja az érdeklődőket az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület.

A www.osmaradvanyok.hu az eddig megszokott minőségi tartalommal, azonban felhasználóbarát felületekkel, könnyen átlátható szerkezettel, 360 fokos képekkel, videókkal és sok-sok, az élményelemeket bemutató fotóval indult el.

Új funkcióként egy elektronikus oktatási felület is létrejött a weboldalon, ahol hamarosan különféle eLearning tartalmak segítik majd a tanulást vagy éppen az élmények feldolgozását a gyerekek és fiatalok számára. Ennek tartalomfeltöltése a következő hónapokban folyamatosan történik.


A honlap, ahogy eddig, ezentúl is segíti a tudományos kutatásokat is, azáltal, hogy elérhetővé teszi az ősmaradványokkal kapcsolatos legfontosabb hazai és nemzetközi tudományos kutatási eredményeket, szakirodalmat.

Párhuzamosan elindult az Ipolytarnóci Ősmaradványok programjait bemutató Facebook oldal is, amely a https://www.facebook.com/ipolytarnoci.osmaradvanyok linken érhető el.

Az idén nyáron az Ősmaradványok területén megjelenő új élményelemek pedig a szintén most induló Instagram (https://www.instagram.com/ipolytarnoci.osmaradvanyok) és a Twitter oldalon (https://twitter.com/osmaradvanyok) is bemutatásra kerülnek.

Kapcsolódó cikkek

Tavasz Ipolytarnócon

2016. április 10.