Megújult Gyenesdiás turisztikai portálja

Forrás: turizmus.com

 2018. július 19. 13:53

Hosszas előkészítő munkát követően debütált a www.gyenesdias.info.hu turisztikai portál a legfrissebb trendeknek megfelelő designnal.

A tartalom a reszponzívitásnak köszönhetően mobil eszközökön, tableten is felhasználóbarát módon jelenik meg. A formai megújulás lehetőséget ad az információk izgalmas, képekkel illusztrált megjelenítésére, áttekinthetőbbé és néhány kattintással elérhetővé téve a turisták számára fontos blokkokat (rendezvény-, szállás- és étteremkereső, garantált programajánló, hírek, tippek, fotógaléria, stb.)

 

Újdonságnak számít, hogy a GYTE korábban használt TDM-IT rendszere, a Destour – amely továbbra is kiszolgálja a szálláshelyek esetében az árak, kedvezmények, kapacitások kezelését, valamint a háttérben futó CRM- és partnermodul-funkciók működéséért felel –, szintén integrálódott a felületbe, követve annak mobilbarát megjelenését. A Chrome-Soft Kft. által tervezett új rendszer működése a fejlesztések révén az oldal felhasználóbarátabbá, megbízhatóbbá és gyorsabbá vált, a tartalmakat kezelő háttérrendszer pedig lényeges újításai révén nagyban megkönnyíti a Tourinform iroda munkáját a portál szerkesztésekor.

A portált megnézheti IDE kattintva.