Megújult Veszprém turisztikai kiadványa, az Útitárs

Forrás: turizmus.com

 2022. november 15. 16:14

Veszprém az Európa Kulturális Fővárosa projekttel megnövekedő külföldi és belföldi vendégforgalomra számít. Ennek kapcsán készült el a királynék városának megújult turisztikai kiadványa, az Útitárs.

A saját készítésű kiadvány elkészítésének és terjesztésének célja, hogy a turisztikai fejlesztéseket hatékonyan kommunikálhassa a város vendégeinek és bemutathassák benne Veszprém város turisztikai attrakcióit is. A brosúra - a város épített örökségén, műemlék épületeinek rövid bemutatásán túl - bepillantást enged a város pezsgő kulturális életébe, kiemelt fesztiváljaiba és gasztronómiai kínálatába.

A desztinációs kiadvány megalkotásánál a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft.szakemberei fontosnak tartották, hogy a tavalyi évben megújult városi turisztikai honlaphoz, a veszpreminfo.hu-hoz stílusában, megjelenésében illeszkedő kiadvány készüljön.

veszprem_utitars

A brosúra a műemlékek bemutatásán túl bepillantást enged a város pezsgő kulturális életébe, kiemelt fesztiváljaiba és gasztronómiájába is

Fotó: Veszprém Tourinform

A megújult kiadvány magyar nyelven már elérhető a Tourinform Veszprém irodában, és e-kiadványként a város hivatalos turisztikai portálján is. Az Útitárs német és angol nyelven is hamarosan megjelenik a Tourinform Veszprém iroda polcain.