Megvan a Bor-Buli-Balaton fellépőinek listája

Szerző: Gulyás J. Attila

Forrás: turizmus.com

 2022. április 06. 12:32

Nyilvánosságra hozták a 45. Bor-Buli Balaton (korábban Boglári Szüreti Fesztivál) részletes programját. Augusztus 18. és 21. között a balatonboglári Platán strandon csaknem száz rendezvény várja a legnépszerűbb hazai zenekarok és a legjobb borok kedvelőt.

Nyolcvanezer négyzetméteren felállított két nagy színpadon lépnek fel a Bor-Buli-Balaton fesztiválra meghívott együttesek, köztük a hazai nagyágyúk, emellett bemutatja kedvenc nedűit az ország 22 borvidéke.

A régi nevén ismertté vált Boglári Szüreti Fesztivál hangulatát idéző kulturális, gasztronómiai, családi rendezvény szervezői ezúttal sem feledkeznek meg a kisgyerekes családokkal érkezőkről. Nekik is jut majd játszóhely, lesz sok szórakoztató esemény és gazdag kézművesvásár is várja a tónál nyaraló hazaiakat és külföldieket.

80 ezer négyzetméteren több mint 100 produkció a Bor-Buli-Balatonon

Fotó: borbulibalaton.hu

A Bor-Buli-Balaton nagyszínpadjának augusztus 18-án mások mellett a Charlie Band, a Kutya Vacsorája lesz a vendége, augusztus 19-én a Gipsy Kings, a Koppány és az EDDA lép színpadra, augusztus 20-án érkezik Boglárra Fenyő Miklós, Egry Péter és a Mistery Gang, 21-én Bagossy Brathers Company, Szecsei Attila és Metzger Viki gondoskodik a fesztiválozók jó hangulatáról.

A borszínpad augusztus 18-i koncertje elsősorban a közép- és az idősebb korosztálynak jelenthet élményt, mivel ott színpadra lép majd a Budapest Bár és az Apostol együttes, péntek este többek közt Horváth Tamás és a The Biebers számíthat nagy tapsra, augusztus 20-án este a Belga és LANO Live, 21-én az Ismerős Arcok és a Pokolgép csap bele a gitárokba.

A fesztivál helyszíne a Platán strand lesz

Fotó: Balatonboglár önkormányzata

A nagy hagyományokra visszanyúló, rendkívül népszerű rendezvénynek tucatnyinál is több támogatója van. Mészáros Miklós, Boglár polgármestere a Turizmus.com-nak úgy fogalmazott: „Az önkormányzatnak különösebb bevételt nem jelent az esemény, ugyanakkor fontos a turisztikai hozadéka. Erősíti a város imázsát, és remélhetően sokakat késztet arra, hogy visszatérjenek majd a látnivalókban gazdag, déli parti településre”.

További infó az esemény honlapján.