Egykori Spice Girls-tag ad koncertet a szegedi Deja Vu Fesztiválon

Forrás: turizmus.com

 2024. március 12. 13:31

Óriási durranással rukkolt elő hazánk legnagyobb zenei időutazása, a szegedi Deja Vu Fesztivál. A retrobuli sztárvendégeként az egykori Spice Girls oszlopos tagja, Melanie C érkezik az eseményre, melyet június 6-8-án tartanak a Szegedi Partfürdőn.

Melanie Chisholm, azaz Melanie C – vagy Sporty Spice – minden idők legsikeresebb lánybandájának, a Spice Girlsnek tagjaként vált híressé.

Az énekesnő 1998-ban kezdett szólókarrierbe, a pop, rock és dance zenén átívelő debütáló albuma, a Northern Star világszerte négymillió példányban kelt el, és az Egyesült Királyságban háromszoros platinalemezes lett. Nyolc szólóalbummal a háta mögött összesen 41 ezüst-, arany- és platina minősítéssel rendelkezik szólóelőadóként. Énekesnői munkásságán túlmenően kiadó tulajdonosa, színész, táncos, tehetségkutató műsorok zsűritagja és író is.

Melanie Chisholm, azaz Melanie C

Fotó: Deja Vu Fesztivál

A Deja Vu Fesztivál idén is a legnagyobb bulikat hozza el Szegedre, az eddig ismert, nemzetközi sztárok közt ott van a 90-es évek kedvenc partyhimnuszaival érkező 2Unlimited, az ezredforduló sikerszériás slágergyárosa, az Alcazar, az ATC német dance formáció, az őrületes show-val visszatérő Cascada, a francia Riviéra után az Újszegedi Partfürdőt is megbolygató DJ Antoine. Érkezik a Stereo Love című dalával világhírűvé vált Edward Maya, a trinidadi gyökerekkel rendelkező német énekes, Haddaway, a Dragostea Din Tei slágerrel kedvenccé vált O-Zone, és az európai dance szcénába a Cotton Eye Joe alapművel berobbanó Rednex.