Mi a helyzet Dubajban?! Október 11-én megtudhatod!

Forrás: turizmus.com

 2018. október 01. 12:00

A nyári napsütésnek lassan búcsút intünk, de a nyár szerelmeseinek nem kell lemondaniuk a kellemes időjárásról, hiszen a télből könnyen elutazhatnak a nyárba, vagyis Dubajba.

A téli hónapokban kellemes 24-30 fogadja a látogatókat, sőt a legcsillogóbb Emirátus mindössze kevesebb, mint 6 óra alatt megközelíthető.

 

A helyiek pedig éppen a Dubaji Fitnesz Kihívásra - Dubai Fitness Challenge (DFC) –készülnek, mely a fitnesz kezdeményezések zászlóshajója. A fesztivál 2018. október 19-től november 17-ig tart, vagyis az érdeklődők városszerte 30 teljes napon át számos helyszínen különböző programok közül válogathatnak – a sport szerelmeseinek így érdemes még ősszel ellátogatni Dubajba.

Az első, 2017-es DFC-n 786,000 lakos vett részt minden korosztályból és minden állóképességi szinttel, hogy 30 napon át, napi 30 percen keresztül mozogjanak Dubajban, és az Egyesült Arab Emirátusokban.

Ebben az évben, amikor Dubaj továbbra is a világ legaktívabb városa szeretne lenni, a cél, hogy több mint egy millióan vegyenek részt a mozgalomban, mely ismét fitneszprogramok széles választékát kínálja a sporteszközök ingyenes használata, a legtrendibb edzésformák, a népszerű hétvégi fitneszkarneválok és természetesen a város mentén kialakított fitneszfaluk révén.

Visszatérve a kicsit „szárazabb” tényekhez: Magyarországról 2017-ben 37,304-en látogattak el Dubajba, mely 24%-os növekedést jelent 2016-hoz képest. Majd 2018 első hat hónapjában a világ negyedik leglátogatottabb városa rekordnak számító 8,10 millió nemzetközi turistát fogadott, mely egy következetes növekedést jelent a tavalyi év ugyanezen időszakához képest.

A siker kulcsát a város ikonikus épületei mellett - mint a Burdzs Kalifa vagy a Burdzs al-Arab- az olyan új látványosságok jelentik, mint a nemrég megnyitott Dubaj Keret, Dubaj Szafari,La Mer tengerpart, La Perle show és a legendás Queen Elizabeth 2 vagy az ősszel elkészülő Dubaji Óriáskerék.

A Dubaji Turisztikai Hivatal magyarországi képviselete üzleti reggelijén örömmel lát minden szakmai érdeklődőt (kiutaztató utazási irodák képviselőit), akik szeretnének többet is megtudni a fentebb említett újdonságokról, illetve a város jövőbeni terveiről.

 

Időpont: 2018. október 11. csütörtök reggel 8.30-tól
Helyszín: SPOON The Boat Restaurant (Cím: 1052 Budapest, Vigadó tér 3. kikötő)
A rendezvény programja:
8:30-9:00 Érkezés, regisztráció
9:00-10:00 Prezentáció - legfrissebb hírek, újdonságok Dubajról, jövőbeni tervek
10:00-12:00 Büfé reggeli, networking

A rendezvény nyelve: angol-magyar

A részvételi szándékot legkésőbb 2018. október 5-ig az alábbi linken kérjük jelezni!*

REGISZTRÁCIÓ

*Jelentkezést érkezési sorrendben fogadunk el, a rendezvényen résztvevők száma limitált.

(X)