Ne szalassza el Magyarország elsőszámú üzleti turisztikai fórumát

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 19. 10:22

Idén harmadik alkalommal, november 16-án a Pesti Vigadóban várja a szakmai vendégeket Magyarország legnagyobb szabású üzleti turisztikai fóruma a MICE Business Day Budapest.
Limitált számban még kiállítók jelentkezésére is van lehetőség. Foglaljon helyet cégének még ma, mert érdemes ott lenni!

Érdekelt a rendezvény bizniszben?
Szeretne egy olyan napot, amikor egy helyen találkozhat közel 200 hazai és külföldi céges rendezvényszervezővel, üzleti utaztatóval, corporate partnerrrel, konferencia és tréningszervezővel?

Akkor Önnek is ott a helye kiállítóként a november 16-án megrendezésre kerülő MICE Business Day Budapest egynapos üzleti turisztikai workshopon. Ha Ön desztinációt, szállodát, rendezvényhelyszínt, konferencia központot, fürdőt, catering, vagy közlekedési céget képvisel, esetleg egyedi csapatépítő-, tréninghelyszínt kínál, akkor kiállítóként várjuk a workshopra, amihez jelentkezési lapot és további információkat itt talál.

A MICE Business Day nemzetközi workshopon a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentive és üzleti utazási szolgáltatói közvetlenül, B2B tárgyalások keretében mutatkozhatnak be és juttathatják el ajánlataikat a hazai és külföldi konferencia- és kongresszus-szervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók részére.

A kétoldalú tárgyalásokon túl a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára. Szakmai előadások keretében értesülhetnek majd a vendégek a MICE üzletág legaktuálisabb kérdéseiről és a legújabb üzleti turisztikai trendekről.

A rendezvényre közel 200 vendéget - céges utaztatókat, konferencia/kongresszus/incentív szervezőket, tréningcégeket, rendezvényügynökségeket - vár a Turizmus Kft.  A magyar vendégek mellett a környező országokból is érkeznek majd szakmai látogatók, hosted buyerek.

Jöjjön el és kössön win-win üzleteket!

Az esemény a Turizmus Kft. és a Hungexpo Zrt. közös szervezésében valósul meg.

A MICE Business Day Budapest kiemelt partnere a Cégeshelyszínek.hu.