MICE Business Day: Időpontja van!

Forrás: turizmus.com

 2021. október 24. 16:38

Ha Ön rendezvények vagy üzleti utazások szervezésével foglalkozik, tudjuk mit csinál november 9-én... Ne szervezzen más programot, a Hungexpo Kongresszusi Központban a helye, ahol hatékony B2B tárgyalások és élményszerű, inspiráló környezet várják!

Több mint 70 kiállító és 800 tárgyalási időpont, üzleti rapid randik régi és új partnerekkel, hogy megalapozzák a jövő üzleteit és kapcsolatban maradjanak a legfontosabb üzletfelekkel.

Ha Ön felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, családi napok, incentive és egyéb üzleti utazások szervezéséért, vagy rendezvényszervezéssel foglalkozik, netán utazási irodát, üzleti utaztatót, rendezvényügynökséget képvisel, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen.

Az ingyenes részvétel elsődleges feltétele tárgyalási időpontok foglalása a rendezvény kiállítóinál.Az időpontok korlátozott száma miatt javasoljuk, már most regisztráljon, hogy elsőként foglalhassa le az Önnek megfelelő időpontokat! A regisztrált, szervezők által elfogadott szakmai vásárlók az online órarendben október 27-től foglalhatnak majd időpontokat.

HAMAROSAN NYIT AZ ONLINE ÓRAREND,

REGISZTRÁLJON MÉG MA!

A tárgyalások között folyamatos networking lehetőség az élményekkel teli Élménytérben. Itt megismerheti többek között a Neked Terem kínálatát, kipróbálhatja a Csillagösvény Labirintus csapatépítő játékát, megpihenhet a VisitDebrecen babzsák foteleiben, megkóstolhatja a Rendezvenyhelyszinek.hu cupcake kreációit, valamint a Katlan Tóni kifejezetten az eseményre készített ínyencségeit.

Emellett további tárgyalásokat is folytathat számos rendezvénytechnikai szolgáltatóval és személyesen találkozhat a Magyar Kongresszusi Iroda, a Turizmus Akadémia, a Skal és a Turizmus Kft. csapatával.

A rendezvény ezúttal is a hagyományos szakmai fórummal veszi kezdetét november 9-én reggel 9.30-kor.

Fotó: MICE Business Day

A rendezvény ezúttal is a hagyományos szakmai fórummal veszi kezdetét november 9-én reggel 9.30-kor. Az eseményen szó lesz az üzleti turisztikai trendekről, a 2022-es évvel kapcsolatos tervekről és várakozásokról, a céges rendezvényszervezési stratégiákról és új incentive programlehetőségekről.

A MICE Business Day résztvevői belekóstolhatnak majd a Hungexpo rendezvényekre hangolt gasztronómiai kínálatába is a nap közepére tervezett business ebéd alkalmával.

A kiállítók listája a rendezvény hivatalos oldalán érhető el. Érdemes követni az esemény Facebook oldalát is, ahol a programmal kapcsolatos részletekről folyamatos tájékoztatást nyújtunk.

Az eseményre a vendégek biztonsága érdekében csak védettségi igazolvány felmutatásával lehet belépni.

Az esemény szakmai partnerei a Magyar Kongresszusi Iroda, stratégiai partnerei a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Hungexpo Zrt. Ne maradjon le az év legfontosabb üzleti turisztikai networking eseményéről!

micelogok