MICE Business Day: tárgyalások élményekkel

Forrás: turizmus.com

 2018. október 24. 13:36

November 20-án a Millenáris ad otthont a 4. MICE Business Day Budapestnek, ahol arról is gondoskodunk majd, hogy a szorosan szakmai tárgyalások szüneteiben felfrissüljenek a látogatók. Így már önmagában a részvétel is élményszámba megy majd! Mutatjuk, miért.

Az eseményre számos neves cég elhozza ételeit, italait. Behozzuk a Food Truck Show-t a Millenáris falain belülre: egész nap ínycsiklandó street foodokkal kényeztetik a látogatókat. A Food Truck Catering jóvoltából több truck is ott lesz, így például a Séfkeréken, a Table, a  Kanálgép és a Go-Free.

Behozzuk a Food Truck Show-t a Millenáris falai közé

 

Megkóstolhatjuk a Halkakas, a Hunyadi Gasztroműhely, az IKON Étterem, a La Fiesta, a Culina Systems és a Rational kifejezetten az alkalomra összeállított ételkölteményeit is.

Ehhez hasonló finomságokkal frissülhet fel a tárgyalások szünetében

Az italokról a Coca Cola és a Nespesso gondoskodik, de érdemes az autót is otthon hagyni, a Pálinka Múzeum pálinkakóstolóval, a Liszkay Borkúria borkóstolóval igyekszik megtámogatni a jókedved, és ad kellemes hátteret a beszélgetésekhez.

Ezt teszi a Domus Living Solutions Kft. is, amely 6 méteres jurtával lesz látványos helyszín a kiállításon, illetve közösen a Hungexpo és a New Edge is azzal a lounge-al, ahol kényelmes fotelekbe süppedve pihenhet meg az ember, egyúttal megismerheti azt az új és innovatív technológiát is, amely ma a kiállítási trendeket vezeti. A digitális fal izgalmas módon képes a legkülönbözőbb információkat közvetíteni a látogatók felé.

Ha mindez nem lenne elég attrakció, a rendezvény zöldbe is borul: erről a Fitoland kezeskedik növényfalaival, dekorációival.

A New Edge egy korábbi kiállítási installációja, hasonlóval mutatkozik be a MICE Business Day-en is

Ha Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, incentív és egyéb üzleti utazások, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért vagy utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel akkor szakmai vásárlóként INGYENESEN vehet részt a rendezvényen.

A workshop vendégei B2B tárgyalások keretében ismerhetik meg a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentív kínálatát, valamint rendezvényhelyszíneit.

Regisztráljon MÉG MA a http://micebusinessday.hu/szakmai-vasarlok.php linken!

A rendezvényen közel 100 cég képviselteti magát kiállítóként, köztük külföldi és hazai üzleti szállodák, konferenciahelyszínek, különleges attrakciót és incentív programokat kínáló szolgáltatók, vasúti-, légi- és hajóstársaságok, autókölcsönzők, valamint külföldi desztinációk.

A kiállítók teljes listáját a http://micebusinessday.hu/kiallitok.php linken érheti el.

Részletes információk: http://micebusinessday.hu.