Milliárdos fejlesztés indul az Év fürdőjében

Forrás: turizmus.com

 2018. május 01. 16:00

Minden idők legeredményesebb évét zárta tavaly a hajdúszoboszlói Hungarospa, amely ráadásul ősszel egy online közönségszavazáson immár második alkalommal az „Év fürdője” címet is elnyerte Magyarországon.

A feltételek adottak ahhoz, hogy tovább növekedjen a vendégforgalom. Az idei nyári szezon újdonsága két új gyermekmedence a strandon, mellyel az egyre nagyobb számban érkező gyermekes családokat igyekszünk kiszolgálni – tudtuk meg Czeglédi Gyula vezérigazgatótól. Egy nagyszabású, másfél milliárd forint értékű fürdőfejlesztés megkezdésére készülünk. A strandfürdőben, a csónakázótó partján új, egyedi élményövezetet alakítunk ki, mely minőségi igényeket elégít ki.

 

A beruházás a Debrecen, Hajdúszoboszló, Hortobágy, Tisza-tó kiemelt turisztikai térség fejlesztésének részeként valósul meg a magyar állam támogatásával. A támogatásról már tavaly nyáron megszületett a döntés, a kiviteli tervekkel készen vagyunk. Már csak a támogatási szerződés alá- írására várunk, hogy minél előbb elkezdődhessen a beruházás. Saját beruházásként mobilházak beszerzésével a Thermal Kempingünk szolgáltatásait idén tavasszal bővítettük. A vendégek biztonságát szolgáló kamerarendszert továbbfejlesztjük. Az idei fejlesztési feladatok között szerepel az Aqua-Palace Élményfürdő mellé tervezett fedett csúszdapark, valamint új vendéglátóegységek tervezése. Idén április 28-án nyit a hajdúszoboszlói strand.

 

Fotók: Hungarospa

A nyitás alkalmából nagyszabású ingyenes „Zenevonat” élőkoncerten vehetnek részt a vendégek, ahol fellépnek az LGT sztárjai. A kisgyermekes családokra gondolva a Minimax gyerekstrand helyszíne leszünk. A nyári programok sorát augusztus 18-án egy „Piramisévek” élőkoncert zárja. Európa legnagyobb fürdőkomplexumában 2018-ban is ötcsillagos vízi élményekkel és egészségmegőrző szolgáltatások széles választékával várjuk kedves vendégeinket! – zárta gondolatait Czeglédi Gyula.

(X)