Milyen a Te Soundod?

Forrás: turizmus.com

 2016. május 22. 13:49

Az idei évben tizedik születésnapját ünneplő Balaton Sound közös játékra hívja a fesztivál rajongóit. A szervezők az elmúlt 10 év Soundos élményeit szeretnék összegyűjteni, feleleveníteni.

Ehhez várják a közönség emlékeit, elmesélt történeteit, videofelvételeket, fényképeket. A játékhoz olyan ismert arcok, zenészek, színészek, modellek, sportolók is csatlakoztak, akiknek kedvencük a Balaton-parti fesztivál, és ők is felelevenítik kedvenc pillanataikat.

 

A jubileumra készülő Balaton Sound szervezői egy látványos album elkészítéséhez hívják segítségül a Sound rajongóit. Az elmúlt 10 év legizgalmasabb, legemlékezetesebb pillanatait, élményeit gyűjtik egy csokorba, és szeretnék megformálni azt a képet, amely a fesztivál igazi arcát mutatja meg. Történeteket, fényképeket, videón megörökített sztorikat várnak, amely feleleveníti a Sound elmúlt éveinek legszebb momentumait. Ugyanerre vállalkoznak a Balaton Sound ismert rajongói, akik a kezdetektől ott buliztak Zamárdiban, a Balaton partján vagy vizén. Elsőként a nemzetközileg  elismert fotómodell, Palvin Barbi és a Punnany Massif frontembere, Felcser Máté mesél a fesztiválos élményeiről, őket rövidesen további sztárok követik majd.

A "Te Soundod" játék keretében a pályázók május 11-étől 4 héten keresztül tölthetik fel élményeiket, történetek, videofelvételek, fényképek formájában a tesoundod.hu weboldalra, amelyeket a fesztivál szervezői értékelnek. A 4 legjobb, legérdekesebb "sztori" beküldője értékes Soundos élménycsomagban részesül, páros VIP bérlethez jut az idei évi Balaton Soundon, backstage túrán vehet részt és értékes Sound ajándékcsomagot kap 2 fő részére.

 

A közönség is kiválaszthatja kedvenc Soundos élményét, a beküldött anyagok közül az oldalon a legtöbb szavazatot begyűjtő pályázó a fenti nyereményeken túl a fesztivál teljes ideje alatt szállást, kétágyas szobát is kap a rendezvény területén kialakított exkluzív konténerhotelben.

A pályázati anyagok nemcsak a weboldalon jelennek majd meg. A legjobbakat a 2016-os Balaton Sound beharangozására is felhasználják a szervezők, a tv-ben és online felületeken megjelenő hivatalos Balaton Sound reklámspotban is. Ezekkel az emlékezetes pillanatokkal a közönség a fesztivál helyszínén, a színpadi kivetítőkön, valamint egy látványos fotókiállítás keretében is találkozhat.
További információ: tesoundod.hu