Minileporelló mutatja be a Balaton-felvidéki Nemzeti Park értékeit

Forrás: turizmus.com

 2023. január 18. 16:33

Megjelent a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság idei minileporellója. A bemutatóhelyek rövid leírását tartalmazó, pecsétgyűjtős kedvezménykuponként is használható zsebméretű kiadvány ingyenesen elérhető, s akár le is tölthető a BfNPI honlapjáról.

A kedvezményt kínáló tavalyi minileporelló január 31-ig még felhasználható, az idei kiadvány pedig hamarosan elérhető lesz minden látogatóhelyen, illetve a partnereknél is – írja a Zaol.hu

A kiadványban húsz helyszín szerepel Bakonybéltől Tihanyon és Balatonfüreden át a balatonedericsi Csodabogyós-barlangig.

Megjelent a nemzeti park idei mini leporellója

Fotó: bfnp.hu

Zalából megtalálható a lajstromban a zalaszántói Kotsy-vízimalom, a Kis-Balaton Látogatóközpont, amely interaktív tárlattal, mozival és tanösvénnyel várja a látogatókat, s az ajánlatok között szerepelnek kis-balatoni túrák, természetismereti foglalkozások is. A kis füzet a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumba és a közeli vörsi tájházba is csábít, emellett vízitúrákra hívogat a Hévízi-csatornán, a Murán és a Kerkán.

A leporelló – amely innen letölthető – valamennyi helyszín nyitvatartását, elérhetőségét és szolgáltatásait is tartalmazza, sőt az is kiderül, hol lehet SZÉP-kártyával fizetni.

Indulás előtt mindenképpen tájékozódjon a látogatóhelyek nyitvatartásáról, mert a BfNPI Igazgatóság több látogatóhelye is zárva marad tavaszig.