Mire vágynak a magyar utasok, és hogyan biztosítja ezt számukra az Invia.hu?

Forrás: turizmus.com

 2022. február 28. 16:28

Nagyon hosszú idő telt el, amíg utasoknak és kedvenc úti céljaiknak nélkülözniük kellett egymás társaságát. Bár az Invia.hu csapatának volt szerencséje a pandémia időszaka alatt is számos utast hozzásegíteni álmai utazásához, érezhető volt ebben az időszakban némi - teljesen indokolt – óvatosság.

Az idei előfoglalási szezon számai, és a tavalyi év eredményei azonban okot adnak a bizakodásra, az Invia pedig ennek megfelelően teljes erővel készül egy teljes értékű szezonra.

A 2022-es év kihívásai a hálózatépítésben

Sulyok Tamás

Fotó: Invia.hu

Az Invia.hu ernyője alá tartozó, hazai utasokat országszerte kiszolgáló, ezekben az években is ütemesen és stabilan növekvő irodahálózat mérete mostanra indokolttá tette a csapat ezen részének az eddiginél is hatékonyabb támogatását - ennek érdekében a héttől a kiutaztatásban mára több, mint 10 éve aktív, utazásszervezői oldalról többek által is ismert Sulyok Tamással bővül az Invia.hu csapata. Tamás komoly szakmai tapasztalattal tervezi gazdagítani és gördülékenyebbé tenni az Invia és franchise partnerei együttműködését.

Amit az idei szezontól várhatunk

Sűrű időszak vár az Invia új franchise-managerére és immár 26 irodát számláló hálózata munkatársaira, hiszen a magyar utasok utazási kedve érezhetően egyre nagyobb. 3 úti cél, (Görögország. Egyiptom és Törökország) teszi ki az összes megrendelés közel 70 százalékát, míg az egzotikus desztinációk versenyét a Maldív-szigetek, a Dominikai Köztársaság és a Kanári-Szigetek nyerték.

Továbbra is a repülős utakat keresik a legtöbben; míg a pandémia alatt valamennyire növekedett az egyéni utazások iránti kereslet, mostanra az összes, Invia.hu által értékesített utazás 89 százaléka repülőjeggyel együtt, szervezett formában kerül megrendelésre.

Szintén az utasok biztonság és kiszámíthatóság iránti megnövekedett igényét jelezheti, hogy a foglalások 46 százaléka 5, míg 34 százaléka 4 csillagos szállodába szól.

Az Invia új franchise-managere, Sulyok Tamás és a 26 magyarországi Invia-iroda csapatának legfontosabb feladata a következő időszakban ezeknek az igényeknek a kiszolgálás, valamint az örök kedvenc úti célokhoz a magyar utazóközönséget visszavezető utak biztonságos kiépítése lesz.

Sulyok Tamás elérhetőségei:
Mail: sulyok.tamas@invia.hu
Telefon: +36-30-589-8688

(X)