Miskolc Európa legjobb turisztikai desztinációi között

Forrás: turizmus.com

 2016. május 09. 16:09

Magyarországon, Budapest után első vidéki településként, immár Miskolc is tagja az európai legjobb desztinációkat összefogó European Best Destinations közösségnek.

A europeanbestdestinations.com célja a kultúra fejlesztése és az európai turizmus minél szélesebb körben történő elterjesztése. Európa legjobb úti céljainak bemutatása fontos szerepet játszik abban, hogy a kontinens az egyik első számú turisztikai célpont legyen a világon. A honlapon több mint 350 európai desztináció található meg.

A magyarországi turisztikai úti célok közül Budapest után Miskolc az első vidéki település, mely felkerült Európa kedvenc úti céljai mellé a turisztikai térképre – többek között Velence, Madrid, vagy Marseille mellé. A European Best Destinations csapata 2009 óta több mint 3 millió utazót ért el a közösségi média csatornáin és honlapján, s mintegy 34 milliós média elérése volt – írja miskolci TDM-szervezet közleményében.

Az utazáskedvelők a honlapon hozzáférhetnek fotókhoz, videókhoz, 360 fokos panorámaképekhez, útikönyvekhez, valamint megtudhatják, melyek a desztináció legfontosabb látnivalói, programjai.